Η απάντηση του Light σε Μικρούτσικο: «Θα έρθει με τους φίλους του με τα πι και τις μαγκούρες στο επόμενό μου live» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η απάντηση του Light σε Μικρούτσικο: «Θα έρθει με τους φίλους του με τα πι και τις μαγκούρες στο επόμενό μου live» (vid)
Τα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Light δεν έμειναν ασχολίαστα από τον γνωστό τράπερ.

Η απάντηση του Light στον Ανδρέα Μικρούτσικο δεν άργησε να έρθει. Ο παρουσιαστής κατά την διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον ALPHA, ξέσπασε κατά του τράπερ, όταν ο τελευταίος μίλησε απαξιωτικά για το παλιό ελληνικό τραγούδι, με αφορμή το κομμάτι «Ντερμπεντέρισσα» που ερμήνευσε διαγωνιζόμενη στο live του Fame Story.

Ο Light απάντησε με σκληρά λόγια μέσα από το κανάλι επικοινωνίας που έχει στο Instagram. «Πρέπει να εξαφανιστώ λίγο καιρό από τα δρώμενα, έχω beef με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Έχει μαζέψει ομάδα εκεί την Super Κατερίνα και όλα τα…. τυπάκια εκεί του πάνελ και κάτι φίλους του από το ΚΑΠΗ και θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες στο επόμενό μου live. Έχω ενημερωθεί, να ξέρετε, αν εξαφανιστώ θα είναι γι’ αυτό», απάντησε σε ηχητικό μήνυμα το οποίο κυκλοφόρησε και στο Tik Tok.

@trapindustry.gr #nerogreco #antreasmikroutsikos #trapindustry #greektv #greektiktok #tv #tileorasi ♬ πρωτότυπος ήχος - TRAP INDUSTRY