Η Μενεγάκη έκανε σαρδάμ και «αγανάκτησε»: «Πάλι θα μου δείχνετε βίντεο από το Luben» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Μενεγάκη έκανε σαρδάμ και «αγανάκτησε»: «Πάλι θα μου δείχνετε βίντεο από το Luben» (vid)
Πριν από λίγες μέρες η Ελένη Μενεγάκη έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από το σαρδάμ που έκανε, ενώ ήταν ζωντανά στον «αέρα».

Η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε να γίνει viral τις προηγούμενες μέρες, καθώς έκανε ένα επικό σαρδάμ, ενώ βρίσκονταν στον «αέρα».

Κατά τη διάρκεια της ενότητας της μαγειρικής και ενώ περιέγραφε τη διαδικασία της συνταγής έκανε ένα επικό σαρδάμ, όπου δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το Luben. Πιο συγκεκριμένα αντί να πει «έχουμε προθερμάνει τον φούρνο», είπε «έχουμε προθερμάνει τον σκύλο».

Όπως ήταν φυσικό το Luben δεν το άφησε να περάσει έτσι, δημιουργώντας για ακόμη μια φορά ένα απολαυστικό βίντεο.

 

Αυτή την φορά στη σημερινή της εκπομπή (3/11) πραγματοποίησε ακόμη ένα σαρδάμ, ενώ ήταν πάλι στην κουζίνα…ένα μικρό deja vu. Η αγαπημένη παρουσιάστρια αντί να πει φόβο είπε φόνο. Μόλις συνειδητοποίησε το λάθος, η Ελένη Μενεγάκη φάνηκε «αγανακτισμένη», καθώς πιστεύει πως για ακόμη μια φορά το Luben θα ασχοληθεί μαζί της. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Πάλι θα μου δείχνετε βίντεο από το Luben».

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν η δημιουργική ομάδα του Luben θα αδράξει την ευκαιρία και θα δημιουργήσει ένα χιουμοριστικό βίντεο.