Μπέος για Μικρούτσικο: «Κατάντημα που είναι στο πάνελ της Καινούργιου, πού είμαι εγώ και πού είναι αυτοί» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μπέος για Μικρούτσικο: «Κατάντημα που είναι στο πάνελ της Καινούργιου, πού είμαι εγώ και πού είναι αυτοί» (vid)
Ο δήμαρχος Βόλου απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον ίδιο.

Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha «TLive» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε όσα έχει δηλώσει κατά καιρούς αλλά και στην κριτική που του ασκείται.

Η Τατιάνα Στεφανίδου του έδειξε ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου διαφωνούν ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Χάρη Λεμπιδάκη, για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου σχετικά με τους ομοφυλόφιλους.

Τότε ο δήμαρχος Βόλου απάντησε: «Κοιτάξτε κυρία Στεφανίδου, πραγματικά όταν βλέπεις τον Μικρούτσικο και σε τέτοιες εκπομπές όπως είναι της Σκορδά και της Καινούργιου. Δεν θα αναφερθώ ούτε στην Φαίη ούτε στην Καινούργιου για πολλά πράγματα που γνωρίζω, ιδιαίτερα όταν ήρθε η Φαίη από το χωριό. Γιατί είμαι χρόνια όπως γνωρίζετε... δεν θα αναφερθώ. Αλλά θα πω είναι κατάντημα για τον Ανδρέα τον Μικρούτσικο και που βρίσκεται στο πάνελ της Καινούργιου. Και δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις του Μικρούτσικου, είναι λυπηρό πραγματικά ένας άνθρωπος να έχει πέσει σ' αυτό το επίπεδο. Που είμαι εγώ και που είναι αυτοί, τίποτα άλλο».

«Αν είμαι ρατσιστής ή όχι... Εγώ και να ήθελα δεν μπορώ να είμαι, γιατί από το 1999 είμαι ιδιοκτήτης ομάδας. Είτε τον Πανιώνιο είτε τον Ολυμπιακό Βόλου, είτε τον Βόλο τώρα. Και μέσα στις ομάδες αυτές έχουμε πολλούς έγχρωμους θα το έλεγα ποδοσφαιριστές και είμαι δίπλα τους. Πολλοί δε από αυτούς μπορείτε να πάρετε και μια συνέντευξη να σας πουν πώς τους συμπεριφέρομαι, εάν πολλοί από αυτούς με φωνάζουν πατέρα και αυτή είναι η αλήθεια. Και στην πόλη του Βόλου, μια πολύ αξιόλογη οικογένεια, η οποία είναι και υπάλληλος η γυναίκα του δήμου Βόλου υιοθέτησε ένα παιδάκι. Είναι από την Ουγκάντα το παιδί και το υιοθέτησε η συγκεκριμένα γυναίκα, της έχω πει εκατό φορές συγχαρητήρια και το έχει αγκαλιάσει όλη η πόλη. Είναι αξιοθαύμαστο παιδί», τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος.