Παρέμβαση Μικρούτσικου μετά τις νέες δηλώσεις του Light: «Η μάνα μου έλεγε να μην ζητάω από τον κ#λ% της Μυλωνούς καλλιγραφία» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Παρέμβαση Μικρούτσικου μετά τις νέες δηλώσεις του Light: «Η μάνα μου έλεγε να μην ζητάω από τον κ#λ% της Μυλωνούς καλλιγραφία» (vid)
Ένα ακόμα επεισόδιο στην κόντρα του Ανδρέα Μικρούτσικο με τον Light.

Σε σήριαλ εξελίσσεται η κόντρα του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον Light, με τον έναν να μην χάνει την ευκαιρία να απαντάει στον άλλον.

Τα πάντα ξεκίνησαν όταν ο δημοφιλής τράπερ κατέκρινε την επιλογή παλαιών κομματιών που δίνονται στους διαγωνιζόμενους του Fame Story, όπου είναι μέλος της κριτικής επιτροπής. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» και έκτοτε ακολούθησε ένα γαϊτανάκι εκατέρωθεν δηλώσεων και από τις δύο πλευρές.

Ο Light σε μια πρόσφατη δήλωσή του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε απαξιωτικά για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, με τον τελευταία να απαντάει, παρεμβαίνοντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA.

«Δεν με αφορά τι λέει ο Light, γιατί δεν υπάρχει ένα επίπεδο στο οποίο να ανήκουμε και οι δύο. Σαν να είμαστε δυο ξένοι, σαν να μιλάω με έναν εξωγήινο. Εγώ ως μουσικός χρησιμοποιώ το κλειδί του Σολ, ενώ αυτός χρησιμοποιεί τη σιδερογροθιά. Είναι άλλες οι μέθοδοι», ανέφερε ο παρουσιαστής για τον γνωστό τράπερ.

«Όταν από τη μελέτη του Light προκύπτει ότι ο αδελφός μου ήταν στιχουργός, που ο Θάνος δεν είχε γράψει ούτε ένα στιχάκι στη ζωή του… πιασ’ το αβγό και κούρευ’ το!», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τα σχόλια του δημοφιλούς τράπερ, κατηγορώντας τον για ηλικιακό ρατσισμό.

«Η μάνα μου έλεγε ένα ρητό: Αντρίκο, μη ζητάς από τον κ…λο της Μυλωνούς καλλιγραφία. Τι να ζητήσω μωρέ από τον Light; Καλλιγραφία;», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κλείνοντας την τοποθέτησή του.