Ο Light τα έχωσε και στην εκπομπή της Χρηστίδου: «Γιατί ξηγιέστε σαν μ0ύ^0!;» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Light τα έχωσε και στην εκπομπή της Χρηστίδου: «Γιατί ξηγιέστε σαν μ0ύ^0!;» (vid)
Ο τράπερ υποστήριξε πως «πετσόκοψαν» τις δηλώσεις του.

O Light έκανε μια ανάρτηση στο instagram και συγκεκριμένα, ένα στόρι, στο οποίο αναφερόταν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι».

Αν και μετά από λίγη ώρα το instastory είχε διαγραφεί, ωστόσο αρκετοί είχαν προλάβει να το δουν και να ακούσουν αυτά που έλεγε ο γνωστός τράπερ.

Αφορμή για το ξέσπασμα του Light στάθηκε η προβολή δηλώσεών στην κάμερα της εκπομπής του Mega.

«Λοιπόν, χαμογέλα με τρέλα… χαμογέλα και πάλι, πως λέγεται αυτή η εκπομπή. Ήρθατε χθες να μου πάρετε συνέντευξη, σας έδωσα μια δήλωση, πάρα πολύ όμορφα και ωραία για να σας δώσω αποκλειστικό. Σήμερα βλέπω έχετε πάρει την δήλωσή μου, την έχετε πετσοκόψει, έχετε ανεβάσει την μισή, τα μισά πράγματα που είπα δεν τα βάλατε… Γιατί ξηγιέστε σαν μούλοι; Λοιπόν, τρώτε άκυρο από εδώ και πέρα. Δεν σας ξαναδίνω ποτέ συνέντευξη», τόνισε.

«Έχω δώσει την ίδια δήλωση σε άλλα δύο κανάλια, μέχρι τη Δευτέρα εύχομαι κάποιος να την ανεβάσει αυτούσια. Άμα δεν την ανεβάσει κάποιος αυτούσια, δεν ξαναδίνω συνέντευξη σε κανέναν σας και θα ποστάρω μόνο από τα social media μου», συμπλήρωσε.

«Μην είτε μ@υλοι, γι’ αυτό σας έχει σιχαθεί ο κόσμος και δεν βλέπει τις μαλ…ες σας! Μου πήρατε μια συνέντευξη, ανεβάστε αυτό που είπα», κατέληξε ο Light.

Οι δηλώσεις του Light στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου: