Η σοκαριστική στιγμή που αστυνομικοί έσωσαν άνδρα που έπεσε στις ράγες του τρένου: Γλίτωσαν την τελευταία στιγμή (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η σοκαριστική στιγμή που αστυνομικοί έσωσαν άνδρα που έπεσε στις ράγες του τρένου: Γλίτωσαν την τελευταία στιγμή (vid)
Σε μια σκηνή που σου κόβει την ανάσα, κάμερα που βρίσκονταν σε στολή αστυνομικού κατέγραψε την διάσωση ενός ανθρώπου που έπεσε στις ράγες του τρένου.

Σε μια επίδειξη γρήγορων αντανακλαστικών και γενναιότητας, οι αστυνομικοί του 45ου τμήματος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης στο Elmhurst απέτρεψαν μια παρ' ολίγον τραγωδία, όταν έσωσαν έναν άνδρα που είχε πέσει στις γραμμές του μετρό. Η συγκλονιστική στιγμή καταγράφηκε σε υλικό από κάμερα σώματος που μοιράστηκε αργότερα από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης στη σελίδα του στο Facebook, τραβώντας μεγάλη προσοχή στις σωτήριες ενέργειες των εμπλεκόμενων αστυνομικών.

Το βίντεο, το οποίο έκτοτε συγκέντρωσε σημαντική προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης, ξεκινά με μια τυπική σκηνή αστυνομικών που περιπολούν στην πλατφόρμα του μετρό. Η ηρεμία διακόπτεται ξαφνικά όταν ένας άνδρας, που αργότερα αναγνωρίστηκε ως ένας 23χρονος κάτοικος του Μπρονξ, πέφτει στις γραμμές. Οι αξιωματικοί Valle και Canarte, χωρίς να διστάσουν ούτε στιγμή, αναλαμβάνουν δράση.

Τα πλάνα καταγράφουν την επείγουσα και συντονισμένη προσπάθεια καθώς οι αστυνομικοί και οι παρευρισκόμενοι εργάζονται από κοινού για να σηκώσουν τον άνδρα πίσω στην ασφάλεια της πλατφόρμας. Στη συνέχεια, ο άνδρας παρακολουθήθηκε από ιατρικό προσωπικό και μεταφέρθηκε σε σταθερή κατάσταση στο NYC Health and Hospitals/Elmhurst, όπως μετέδωσε το ABC 7.