Έκρηξη της Βούλγαρη κατά Άδωνι: «Πραγματικά ντροπή, υπάρχουν 57 οικογένειες που θρηνούν τα παιδιά τους» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Έκρηξη της Βούλγαρη κατά Άδωνι: «Πραγματικά ντροπή, υπάρχουν 57 οικογένειες που θρηνούν τα παιδιά τους» (vid)
Η δημοσιογράφος «εξερράγη» μόλις άκουσε την δήλωση και τόνισε πως είναι ντροπή.

Η Ανθή Βούλγαρη, στην σημερινή (9/11) εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» σχολίασε σε έντονο ύφος την δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με την προανακριτική που θέλει να καταθέσει το ΠΑΣΟΚ για την τραγωδία των Τεμπών.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος βγήκε εκτός εαυτού και λίγο πριν προβληθεί η δήλωση είπε: «Πάμε τώρα σε μια δήλωση που έκανε ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης, την οποία εγώ δεν άκουσα αλλά είναι όπως τα είπε χτες ο Ιορδάνης στην σύσκεψη, πραγματικά ντρέπομαι».

Μετά την προβολή της συγκεκριμένης δήλωσης, η Ανθή Βούλγαρη ξέσπασε: «Είναι ντροπή! Συγγνώμη. Να σας πω κάτι, κύριε Γεωργιάδη; Μπορεί οι 100 να μην ενδιαφέρονται, αλλά υπάρχουν 57 οικογένειες που θρηνούν ακόμα τα παιδιά τους. Και μαζί με αυτές τις 57 οικογένειες είναι και οι φίλοι των παιδιών, είναι και όσοι ήξεραν τα παιδιά και υπάρχουμε και κάποιοι που πραγματικά νοιαζόμαστε. Πραγματικά, είναι ντροπή, γιατί βγαίνατε και λέγατε ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη, όποιος φταίει θα πάει στη δικαιοσύνη και τι γίνεται τώρα;

Το κουκουλώνουμε επειδή δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος και δεν έχετε κάνει μία κίνηση να πάνε αυτοί που πρέπει στη δικαιοσύνη και να μπουν και φυλακή; Ντροπή σας, ντροπή σας! Δηλαδή τις 57 οικογένειες τις αφήνουμε έτσι; Ρε συ Ιορδάνη συγγνώμη που ξεσπάω... Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν 57 οικογένειες που θρηνούν τα παιδιά τους», είπε η δημοσιογράφος.

Να υπενθυμίσουμε πως ο υπουργός Εργασίας μετά τον σάλο και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν έκανε μια ανάρτηση στην οποία προσπάθησε να τα «μαζέψει» και τόνισε πως επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση.