Ο Νίκος Παππάς έδωσε το παρών στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Νίκος Παππάς έδωσε το παρών στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Νίκος Παππάς φαίνεται πως έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος.

Ο Νίκος Παππάς, πρώην μπασκετμπολίστας, βρέθηκε στο ξενοδοχείο President της Αθήνας όπου λαμβάνει χώρα η συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην άσσος του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ διατηρεί πολύ στενές επαφές με τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ πριν από λίγες ημέρες είχαν συναντηθεί και συνομιλήσει οι δυο τους σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πρόσφατα ο Νίκος Παππάς είχε υποστηρίξει τον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ στον «πόλεμο» με τα ΜΜΕ. «Αυτό είναι επιλογή σας και θεωρώ ότι κινείται κυρίως από τα συστημικά Μέσα για να απομυθοποιήσετε έναν άνθρωπο φρέσκο. Δεν ξέρω τι κάνει ο ίδιος, εγώ που είχα μια συνομιλία μαζί του μου φάνηκε ένας άνθρωπος ιδιαίτερα προοδευτικός, ευαίσθητος, με μεγάλη διάθεση να προσφέρει. Τώρα, αν τον κυνηγάει ο Λιάγκας γιατί τα έχει με τον Τάιλερ ή οτιδήποτε γιατί δεν κυνηγάει και τον Κυριάκο με την Μαρέβα για να δούμε αν πίνει τον καφέ της σκέτο;» είχε πει ο γνωστός αθλητής.

1

Πολλοί πιστεύουν ότι η σημερινή παρουσία του Νίκου Παππά στην ΚΕ ίσως να σημαίνει κάτι για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.