Ο Κούγιας «πλακώθηκε» σε λίγη ώρα και στο Mega και στον Alpha: «Εσείς με καλέσατε, θα κάνω ό,τι γουστάρω» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Κούγιας «πλακώθηκε» σε λίγη ώρα και στο Mega και στον Alpha: «Εσείς με καλέσατε, θα κάνω ό,τι γουστάρω» (vid)
O γνωστός ποινικολόγος μίλησε μέσα σε λίγη ώρα σε δυο εκπομπές, ωστόσο στο Mega έκλεισε το τηλέφωνο σχεδόν αμέσως.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στις εκπομπές «Mega Καλημέρα» αλλά και στο «Happy Day» για την σύλληψη της πρώην συζύγου του, η οποία κατηγορείται ότι εμβόλισε μηχανή.

Αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε αρχικά στον Alpha και ανέφερε: «Η πρώην σύζυγός μου έπεσε θύμα μιας αλήτικης και παράνομης συμπεριφοράς, από αυτούς τους αλήτες που κυκλοφορούν με κάποιες μηχανές χωρίς καν αριθμό κυκλοφορίας, που νομίζουν ότι οι δρόμοι είναι ιδιοκτησία τους. Και βρήκε μια γυναίκα μπροστά του αυτός ο αλήτης, μέσα στα άγρια μεσάνυχτα…», είπε ο Αλέξης Κούγιας, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να παρεμβαίνει: «Να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς καλύτερα».

«Είναι αυτό που αρμόζει», απάντησε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε: «Αυτός ο αλήτης, λοιπόν, τον οποίο είμαι περίεργος να συναντήσω βρήκε μια γυναίκα μέσα στη νύχτα μόνη της, σε ένα απόμερο σημείο. Σταμάτησε, της ξήλωσε τον καθρέφτη, γιατί κάτι τον ενόχλησε, την έβρισε χυδαία και ακολούθως ανέβηκε στη μηχανή και προσπάθησε να εξαφανιστεί».

ΣΤ.ΤΣ.: Σύμφωνα με τη δική του πλευρά, ήταν με τη σύζυγό του και έκαναν βόλτα. Και θα ήθελα να είμαστε λίγο προσεκτικοί και να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς.

Α.Κ.: Θα μου κάνετε μια χάρη; Αλλιώς θα κλείσω το τηλέφωνο.

ΣΤ.ΤΣ.: Μην ξεκινάμε έτσι, έχουμε καιρό να τα πούμε στον "αέρα".

Α.Κ.: Σας παρακαλώ πολύ. Εσείς με καλέσατε.

ΣΤ.ΤΣ.: Να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς

Α.Κ.: Θα κάνω ότι γουστάρω. Σας παρακαλώ πολύ. Όταν βγαίνω σε μια εκπομπή, λέω αυτά που θέλω και αυτά που πρέπει. Η πρώην σύζυγός μου έχει απόλυτο δίκιο.

«Αυτός ο αλήτης ανέβηκε στη μηχανή του μετά την παράνομη αυτή συμπεριφορά, και προσπάθησε να εξαφανιστεί. Η Εύη Βατίδου τον ακολούθησε ενώ έκανε 10 κλήσεις στην αστυνομία συγχρόνως. Ήταν νύχτα και αυτός που δήθεν έκανε βόλτα στις 12;» πρόσθεσε.

«Όπως ανέβαινε αυτός στον δρόμο, που είναι κατσάβραχα εκεί, ανατράπηκε η μηχανή και έπεσε πάνω στην πρώην σύζυγό μου. Εκείνη παρέμεινε εκεί και ενημέρωνε την αστυνομία» επεσήμανε ο Αλέξης Κούγιας.

Κούγιας στο Mega: «Να με ενημερώνετε»

Ο ποινικολόγος μίλησε και στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον «αέρα» βρισκόταν και ο Περικλής Ξηρογιάννης, ο δικηγόρος της 57χρονης που έχει τραυματιστεί, κάτι που μόλις το έμαθε ο Αλέξης Κούγιας αντέδρασε.

«Δεν κάνω δικαστήρια στην τηλεόραση. Λυπάμαι πολύ, έπρεπε να με ενημερώσετε. Αυτός ο αλήτης που χτύπησε την πρώην σύζυγό μου, την έβρισε, της ξήλωσε τον καθρέφτη, θα καθίσει στο σκαμνί. Αυτά θέλω να πω. Σέβομαι τον συνάδελφό μου, αλλά δεν κάνω δικαστήρια στον αέρα. Να με ενημερώνετε», είπε ο Αλέξης Κούγιας κι έκλεισε το τηλέφωνο.