Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που η υπάλληλος στο φαρμακείο του Μαρτίκα παλεύει με τον ληστή (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που η υπάλληλος στο φαρμακείο του Μαρτίκα παλεύει με τον ληστή (vid)
Ο δράστης αναζητείται από την ΕΛΑΣ.

Ληστεία έγινε στο φαρμακείο του Σπύρου Μαρτίκα στο Κερατσίνι, με τον δράστη να αφαιρεί από το ταμείο 250 ευρώ. Η υπάλληλος στο φαρμακείο του πρώην παίκτη του Survivor προσπάθησε να τον εμποδίσει και πάλεψε μαζί του.

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο δράστης φέρεται να την ενημέρωσε πως έχει πάνω του αιχμηρό αντικείμενο και μπορεί να την βλάψει.

Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας φαίνεται η στιγμή που ο ληστής μπαίνει μέσα και η κοπέλα τον σπρώχνει και προσπαθεί να τον εμποδίσει. Στην συνέχεια παλεύει μαζί του αλλά εκείνος κατάφερε να πάρει χρήματα και να φύγει.

Ο ιδιοκτήτης του φαρμακείου και πρώην παίκτης του Survivor Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας στον ΣΚΑΙ δήλωσε πως όταν είδε το βίντεο φοβήθηκε για τη σωματική ακεραιότητα της υπαλλήλου του, ενώ τόνισε πως ο δράστης έχει ρημάξει τις γειτονιές του Κερατσινίου.

«Όταν είδα το βίντεο αγχώθηκα πάρα πολύ για την υπάλληλό μου, ήθελε να υπερασπιστεί τον χώρο της και αντιμετώπισε τον ληστή όμως ήταν λάθος η αντίδρασή της. Η φιγούρα αυτή έχει ρημάξει τις γειτονιές του Κερατσινίου. Στο φαρμακείο δεν έχει ξανασυμβεί ληστεία, ωστόσο ο συγκεκριμένος σίγουρα θα είχε μπει ως πελάτης».