Το προσβλητικό σχόλιο που δεν μπορεί να ξεχάσει η Καινούργιου: «Έχουμε και πλαστικά και θα λιώσουνε»

Επιμέλεια: Newsroom
Το προσβλητικό σχόλιο που δεν μπορεί να ξεχάσει η Καινούργιου: «Έχουμε και πλαστικά και θα λιώσουνε»
Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για ένα προσβλητικό σχόλιο που είχε ακούσει για το πρόσωπο της και αποκάλυψε ότι ήταν τόσο «χοντρό» που ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να το ξεχάσει.

Με αφορμή τη συζήτηση για το body shaming και τον τρόπο που χρησιμοποιούμε κάποιες λέξεις στην καθημερινότητά μας, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για μια δική της εμπειρία που μέχρι και σήμερα παραμένει αξέχαστη...

«Εγώ δεν παρεξηγούμαι με τα ανέκδοτα για τις ξανθιές. Καλά εγώ δεν έχω παρεξηγηθεί και με άλλο πολύ χοντρό που μου έχουν κάνει. Αυτό, ας πούμε, δεν θα το ξεχάσω ποτέ», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ήμουν σε ένα τραπέζι, πολύ μεγάλη παρέα και ήμασταν σε εξωτερικό χώρο που είχε αυτές τις σόμπες από πάνω, τα μανιτάρια. Μας ρωτάει ο υπάλληλος: “να δυναμώσω τις σόμπες;” Και γυρνάει και του λέει ένας χιουμοριστικά: “όχι, γιατί έχουμε και πλαστικά και θα λιώσουνε”», περιέγραψε στη συνέχεια.

«Αυτό ήταν χοντράδα τώρα, κακοήθεια. Δεν ήταν ανέκδοτο», απάντησε σοκαρισμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Με κοίταξε κάπως και κάποιοι από την παρέα γέλασαν, κάποιοι όχι. Εγώ δεν παρεξηγήθηκα αλλά κατάλαβες», κατέληξε η παρουσιάστρια.