Το «πνεύμα ενός νεκρού στρατιώτη» εμφανίστηκε σε φωτογραφία αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό

Ρεπορτάζ: Newsroom
Το «πνεύμα ενός νεκρού στρατιώτη» εμφανίστηκε σε φωτογραφία αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό
Το γύρο του διαδικτύου κάνει η εικόνα ενός ζευγαριού που προσπάθησε να βγάλει selfie και απαθανάτισε μια απόκοσμη μορφή.

Σε μια ασυνήθιστη τροπή των γεγονότων, η γιορτή γενεθλίων ενός ζευγαριού στο Λονδίνο έγινε το σκηνικό για μια ανατριχιαστική εμπειρία που έχει κάνει τόσο τους πελάτες όσο και το προσωπικό να βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα. Κατά τη διάρκεια του εορτασμού των 26ων γενεθλίων της, η Georgia Renshaw-Smith, μαζί με τον σύντροφό της Ross Cheeseman και την οικογένειά της, έγιναν άθελά τους αντικείμενο ενός φασματικού photobomb, που φέρεται να έγινε από το φάντασμα ενός στρατιώτη.

Το ζευγάρι, θέλοντας να απομνημονεύσει την περίσταση, τράβηξε μια selfie χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι θα αποτύπωνε κάτι περισσότερο από το κέφι της στιγμής. Η εικόνα που προέκυψε παρουσίαζε μια απόκοσμη, ημιδιαφανή φιγούρα που τοποθετήθηκε απειλητικά πίσω τους. Ο 35χρονος Cheeseman αφηγήθηκε την ανησυχητική ανακάλυψη στη The Mirror, περιγράφοντας την εμφάνιση ως κάτι που έμοιαζε με «στρατιωτικό με στολή», με μια τρομακτική παρουσία που παρέπεμπε σε έναν φασματικό φρουρό από μια περασμένη εποχή.

«Φαινόταν σαν η φανταστική φιγούρα να κοιτούσε πάνω από τον ώμο είτε εμένα είτε τον σύντροφό μου», εξήγησε ο Cheeseman, υπογραμμίζοντας την αισθητή αλλαγή στην ατμόσφαιρα καθώς τα μέλη της οικογένειας αντιμετώπιζαν το στοιχειωμένο πρόσωπο ανάμεσά τους.

Αυτό το αλλόκοτο περιστατικό όχι μόνο τρόμαξε τη Renshaw-Smith και την οικογένειά της, αλλά αναζωπύρωσε επίσης τις συζητήσεις σχετικά με το ιστορικό παρελθόν του Quaglino's και τις συναντήσεις με φαντάσματα.