Νικολόπουλος για την κόντρα με Καζαντζίδη: «Οι φαν του είναι Ταλιμπάν, ακόμα αντιμετωπίζω προβλήματα»

Επιμέλεια: Newsroom
 Νικολόπουλος για την κόντρα με Καζαντζίδη: «Οι φαν του είναι Ταλιμπάν, ακόμα αντιμετωπίζω προβλήματα»
Ο Χρήστος Νικολόπουλος μίλησε στο «Στούντιο 4» για τη συνεργασία και την κόντρα με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Ο λόγος που χαρακτήρισε «Ταλιμπάν» τους φαν του τραγουδιστή.

Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος ο Χρήστος Νικολόπουλος, το απόγευμα της Παρασκευής. Μεταξύ άλλων, δε, ο δημοφιλής συνθέτης αναφέρθηκε στην κόντρα με τον Στέλιο Καζαντζίδη εκφράζοντας πως ο ίδιος τον έχει συγχωρέσει.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Νικολόπουλος μίλησε για την κόντρα με τον Στέλιο Καζαντζίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Τα έχω ξεχάσει όλα, τον έχω συγχωρήσει. Δεν τον πείραξα, αυτός με πείραξε. Δεν άργησα να τον συγχωρήσω γιατί είμαι από τους χαρακτήρες που ξεχνούν γρήγορα. Άλλωστε, μιλήσαμε στο τέλος».

Ωστόσο, δεν έκρυψε πως βρίσκεται ακόμα στο στόχαστρο από μια μερίδα θαυμαστών του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια.

«Οι φαν του Στέλιου Καζαντζίδη είναι Ταλιμπάν, ακόμα αντιμετωπίζω προβλήματα πολλά με αυτούς. Άμα δείτε στα σχόλια, μου τα χώνουν. Σε ορισμένους απαντάω, σε άλλους όχι. Μου κόστισε προσωπικά, αλλά στις δουλειές με ωφέλησε. Κάποιοι φανατικοί του Καζαντζίδη με μίσησαν, αλλά κάποιοι κατάλαβαν ότι είχα δίκιο και μου έδειξαν απλόχερα την αγάπη τους», τόνισε ο Χρήστος Νικολόπουλος.