Η Madame Ginger συνεργάζεται με την ARIA Fine Catering για ένα plant based menu που απογειώνει κάθε εκδήλωση

Newsroom
Η Madame Ginger συνεργάζεται με την ARIA Fine Catering για ένα plant based menu που απογειώνει κάθε εκδήλωση
Μέσα από το νέο αυτό concept η ΑRIA και η Madame Ginger προσφέρουν μια προηγμένη plant-based γευστική εμπειρία.

Με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, δημιουργικότητα κι εξέλιξη η ARIA Fine Catering εισέρχεται σε νέα εποχή, διατηρώντας τις αξίες που τη φέρνουν όλα αυτά τα χρόνια σταθερά στην κορυφή των εκδηλώσεων υψηλού κύρους.

Μέσα από τις νέες συνεργασίες η ARIA έρχεται να καλύψει σήμερα τη σύγχρονη ανάγκη όλο και περισσότερων ανθρώπων για μία plant- based διατροφή και συναντιέται με την αγαπημένη Madame Ginger, δημιουργώντας το “Plant-based Celebration” Menu & Box.

Για το σχεδιασμό του νέου μενού, η ομάδα της Madame Ginger άντλησε έμπνευση από σπιτικά ελληνικά πιάτα, νοσταλγικές γεύσεις πάρτι και φαγητό που θα ήθελε να βρίσκει σε γιορτές και εκδηλώσεις.

dfgdfd

Καπνιστός «σολομός» από καρότο και “cream cheese” ηλιόσπορου σε ψωμί φακής, mini burger αρακά με coleslaw, κεφτεδάκια από μαυρομάτικα με BBQ sauce, sandwich cake με ρεβυθοσαλάτα, αρακαμόλε με σπιτικά και nachos sour cream σοκολατένια mousse γλυκοπατάτας με ελαιόλαδο και ανθό αλατιού και κρεμώδες cheesecake, είναι μερικά μόνο από τα εδέσματα που απευθύνoνται σε όλους ανεξαρτήτως διατροφικών συνηθειών. Η προσθήκη eco-friendly, βιοδιασπώμενων σκευών σερβιρίσματος του Box, έρχεται ως επισφράγιση της πάγιας μέριμνας της Aria για την υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών, με οικολογική συνείδηση. Μέσα από το νέο αυτό concept η ΑRIA και η Madame Ginger προσφέρουν μια προηγμένη plant-based γευστική εμπειρία σε κάθε εκδήλωση.

Μετρώντας ήδη 26 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής και συνεργασίες σταθμούς, όπως με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η δυναμική ομάδα της ARIA ανανεώνεται και ανταποκρίνεται δυναμικά στις σύγχρονες ανάγκες του Fine Catering.

Για τον Παναγιώτη Γιαννακό, founder και ψυχή της ARIA, η νέα εποχή προτάσσει τις συνέργειες, τη συλλογικότητα και την εξειδίκευση: «Προσμένοντας με ενθουσιασμό την επόμενη μέρα, αφήνω χώρο σε νέους ανθρώπους κι εξειδικευμένους συνεργάτες να διαμορφώσουν την ΑRIA σε μια σύγχρονη εταιρεία που διηγείται ιστορίες, μέσα από τις γεύσεις της.»

ddfd

Η εταιρεία παράλληλα κρατά πιστά σε όλα τα επίπεδα τις διαχρονικές της αξίες όπως η προσωπική φροντίδα και η αδιαμφισβήτητη ποιότητα της πρώτης ύλης. Σε αυτό το πλαίσιο, η ARIA Fine Catering ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με τον καταξιωμένο Δημήτρη Παναγιωτόπουλο ως Executive chef ο οποίος έχει διανύσει μια μακρά, αξιόλογη διαδρομή στην εστίαση εντός κι εκτός Ελλάδος. Βασικό στοιχείο της μαγειρικής του ταυτότητας η προσήλωση στις πρώτες ύλες. Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος ενώνει τις δυνάμεις του και την πολύτιμη διεθνή εμπειρία του με τους ανθρώπους της ARIA κι ανοίγουν μαζί ένα καινούριο κεφάλαιο στο fine catering με εμπνευσμένες σύγχρονες προτάσεις.

Στις νέες σημαντικές συνεργασίες της Αria Fine Catering συγκαταλέγεται η σύμπραξη με τον διακεκριμένο mixologist Πάνο Μπεκιάρη, ο οποίος υπογράφει το νέο bar concept της ARIA. Ανάμεσα στις καινοτομίες είναι 3 κατηγορίες οpen bar με old fashioned και signature cocktails αλλά και θεματικά bars, όπως Champagne party, Gin&Tonic party, Italian party.

dgdg

Ασυνήθιστες αλλά και γνώριμες γεύσεις αποτελούν τα κύρια συστατικά για τις σύγχρονες δημιουργίες του, με γνήσιο χαρακτήρα και ταυτότητα προσφέροντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μέσα από την αξιόλογη εμπειρία του ο Πάνος Μπεκιάρης μεταφέρει την αισθητική και την αναβαθμισμένη εμπειρία ενός εξαιρετικού premium cocktail bar.

Όλες αυτές οι νέες συνεργασίες θέτουν νέα standards fine catering στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου κάνοντας πράξη την κοινή φιλοσοφία για αριστεία, αφοσίωση και αυθεντική φιλοξενία.