Αυτή είναι η συμμορία του «Μαραντόνα» που έκανε μπούκες σε βίλες στην Πεντέλη, στην Πολιτεία και στην Γλυφάδα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αυτή είναι η συμμορία του «Μαραντόνα» που έκανε μπούκες σε βίλες στην Πεντέλη, στην Πολιτεία και στην Γλυφάδα (vid)
Αποκαλυπτικά βίντεο από την δράση της συμμορίας του «Μαραντόνα» που «έγδυνε» βίλες σε ακριβά προάστια.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε διαρρήξεις στα Βόρεια Προάστια. Αρχηγός της σπείρας, ο γνωστός με το προσωνύμιο «Μαραντόνα» ή «κοντός». Κατά το πρόσφατο παρελθόν είχαν διαρρήξει την πολυτελή κατοικία γνωστού επιχειρηματία.

Σε βίντεο που έρχονται στην επιφάνεια φαίνεται πως δρούσε η συμμορία, η οποία είχε καταφέρει να αποσπάσει από τις διαρρήξεις σε πολυτελή σπίτια, πάνω από 350.000 ευρώ.

Οι 8 συλληφθέντες της συμμορίας «Μαραντόνα» είχαν στήσει μια ομάδα, με διακριτούς ρόλους και διαρκή δράση. Έμπαιναν σε σπίτια τουλάχιστον από τον Μάρτιο του 2023, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Η συμμορία πριν μπει σε κάποια οικία, έκανε ελέγχους για να δει αν οι ιδιοκτήτες ήταν σπίτι. Χτυπούσε δηλαδή τα κουδούνια και όταν καταλάβαινε ότι το σπίτι είναι άδειο, άρχιζε το σχέδιό της.

 

Παράλληλα, είχε ήδη φροντίσει να ελέγξει εάν υπήρχε σύστημα συναγερμού ή κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και αν υπήρχε, το κατέστρεφε. Η σπείρα φρόντιζε πάντα να έχει καλύψει το πρόσωπό της και να μην αφήνει τίποτα στην τύχη.