Χαμός στο Fame Story με καθηγήτρια που ζήτησε από παίκτη να βάλει φούστα: «Μου κοπάνησες την πόρτα στα μούτρα;» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Χαμός στο Fame Story με καθηγήτρια που ζήτησε από παίκτη να βάλει φούστα: «Μου κοπάνησες την πόρτα στα μούτρα;» (vid)
Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στο σπίτι του Fame Story όταν η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη ζήτησε από τον Γιάννη να φορέσει φούστα.

Ο κακός... χαμός επικράτησε στο σπίτι του Fame Story στο χθεσινό (30/11) επεισόδιο, όταν η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη ζήτησε από τον Γιάννη να φορέσει φούστα. Εκείνος αρνήθηκε με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση μεταξύ τους.

Οι διαγωνιζόμενοι του μουσικού ριάλιτι του STAR, στο πλαίσιο του μαθήματος styling, έπρεπε να παρουσιαστούν με outfits εμπνευσμένα από τα ρούχα που άφησαν στο δωμάτιο οι άνθρωποι της παραγωγής.

Ο Γιάννης φτάνοντας μπροστά στις κρεμάστρες διαπίστωσε πως τα μοναδικά κομμάτια που είχαν μείνει διαθέσιμα ήταν φούστες, τις οποίες και αρνήθηκε να επιλέξει να φορέσει.

Η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη ενδυματολόγος του ριάλιτι, ξέσπασε μόλις είδε τον Γιάννη να μπαίνει στο μάθημά της με τα δικά του ρούχα. «Το δυστύχημα στην ιστορία αυτή είναι πως δε δοκιμάζετε λίγο να ανοίξετε τα πλαίσια. Δες το λίγο διαφορετικά. Με το ρούχο που υπήρχε εκεί ήμουν σίγουρη ότι μπορούσες να κάνεις κάτι», είπε ενοχλημένη, ζητώντας από τον Γιάννη να αποχωρήσει από το μάθημά της.

Εκείνος φανερά εκνευρισμένος από αυτή την εξέλιξη, έφυγε από την αίθουσα χτυπώντας με δύναμη την πόρτα: «Μου κοπάνησε την πόρτα στα μούτρα;», σχολίασε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, με τον παίκτη να ξεσπάει μέσα στο δωμάτιό του.