Η Khloe Kardashian σκέφτεται να ανοίξει OnlyFans: Το σημείο του σώματος που θα βάζει (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Khloe Kardashian σκέφτεται να ανοίξει OnlyFans: Το σημείο του σώματος που θα βάζει (vid)
Η Khloe Kardashian «φλερτάρει» με την ιδέα να ανοίξει σελίδα στο OnlyFans και κανείς δεν έχει καταλάβει αν θα το κάνει ή απλώς αστειευόταν.

Η οικογένεια Kardashian -Jenner είναι μια από τις πιο ισχυρές στον κόσμο, με πολλές επιχειρήσεις και χλιδάτη ζωή. Ωστόσο καμία από την οικογένεια δεν εφησυχάζει και συνεχώς προσπαθούν να κάνουν νέα πράγματα που θα τους φέρουν κέρδη.

Έτσι η Khloe Kardashian «φλερτάρει» με την ιδέα να ανοίξει σελίδα στο OnlyFans, όπου θα δείχνει συγκεκριμένο σημείο του σώματός της.

«Το σκέφτομαι για τα πόδια μου»

Συγκεκριμένα, στο φινάλε του φημισμένου ριάλιτι σόου τους The Kardashians, ανέφερε: «Πραγματικά σκέφτομαι πως πρέπει να κάνω ένα λογαριασμό στο OnlyFans για τα πόδια μου. Πιστεύω πως θα είναι πραγματικά κερδοφόρο κάτι τέτοιο».

«Θέλεις να βάψω τα νύχια μου ένα ιδιαίτερο χρώμα; Το ‘χεις. Θέλεις να βάλω το καλσόν μου πολύ αργά; Σίγουρα. Θέλεις να αλείψω φαγητό στα πόδια μου; Να τα καλύψω με ζελέ, λάσπη; Να υπάρχει άμμος ανάμεσα στα δάχτυλα μου; Θα μπορούσα να συνεχίσω, αλλά νομίζω πως γίνεται αντιληπτό που το πάω», πρόσθεσε και κατέληξε: «Κάνε swipe για να δεις τον σύνδεσμο για το OnlyFans», ανέφερε.

Οι άλλες διάσημες

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν τελικά θα το κάνει ή απλώς αστειευόταν, ενώ αν έκανε κάτι τέτοιο δεν θα ήταν η πρώτη διασημότητα που θα συμμετείχε στο OnlyFans αφού ήδη το έχουν κάνει οι Cardi B and Iggy Azalea.

Μάλιστα κατέχουν τις πρώτες θέσεις με τα υψηλότερα κέρδη στον ιστότοπο, με την Cardi να συγκεντρώνει 45 εκατομμύρια δολάρια από τότε που έγινε μέλος και την Azalea να φέρεται να κέρδισε 48 εκατομμύρια δολάρια σε λιγότερο από ένα χρόνο.