Μπογιόπουλος για Ολυμπιακό: «Ο μύθος των ομάδων είναι ισχυρότερος από τους ιδιοκτήτες τους, ο Θρύλος ανήκει στο λαό του» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μπογιόπουλος για Ολυμπιακό: «Ο μύθος των ομάδων είναι ισχυρότερος από τους ιδιοκτήτες τους, ο Θρύλος ανήκει στο λαό του» (vid)
Ο δημοσιογράφος, Νίκος Μπογιόπουλος έδωσε συνέντευξη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και μίλησε για όλους και για όλα.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» έδωσε ο δημοσιογράφος, Νίκος Μπογιόπουλος και μίλησε για τη δημοσιογραφία, τον κομμουνισμό, τα βιβλία του αλλά και την μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό.

Σε πρώτο επίπεδο ανέφερε ότι ο κλάδος της δημοσιογραφίας αντιμετωπίζεται ως προέκταση πολιτικών επιλογών και σε μεγάλο βαθμό είναι. «Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με τη δουλειά κάποιων ανθρώπων» σημείωσε.

Για τον ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα είπε «ότι είναι ένας άνθρωπος ζωντανός, ένας άνθρωπος με χιούμορ και αποτυπώνεται με ένα τρόπο και στην επαφή του με την κοινωνία».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ποδόσφαιρο. «Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που μπορούν να παίξουν οι πάντες, πιο δημοκρατικό άθλημα δεν υπάρχει. Επειδή έχει αυτό το συλλογικό χαρακτήρα, ο μύθος των ομάδων είναι πολύ ισχυρότερος από τις ιδιοκτησίες τους. Ότι και να κάνει η ιδιοκτησία της Λιβερπουλ, η Λιβερπουλ θα είναι πάντα η ομάδα των ναυτεργατών στο λιμάνι. Όπως λέμε και εμείς στον Ολυμπιακό: Ο «Θρύλος ανήκει στο λαό του». είπε χαρακτηριστικά.