Κασσελάκης για Μητσοτάκη: «Είναι ο θείος που λέει εγώ θα κάτσω με τη νεολαία» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κασσελάκης για Μητσοτάκη: «Είναι ο θείος που λέει εγώ θα κάτσω με τη νεολαία» (vid)
Το πρόσφατο βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok σχολίασε με καυστικό ύφος ο Στέφανος Κασσελάκης.

Κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη άσκησε ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή το πρόσφατο βίντεο του πρωθυπουργού στο TikTok, με το οποίο απευθύνθηκε στη νεολαία.

Στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης χαρακτηρίζει «θείο» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μοιράζει φραγκοδίφραγκα στους νέους αντί για εργασία, με αφορμή το βίντεο του πρωθυπουργού στο TikTok που εμφανίστηκε με καπέλο και Skate.

«Αυτός είναι ο πρωθυπουργός της χώρας», λέει αρχικά στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δείχνοντας την εικόνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να φοράει το καπέλο.

«... της χώρας που στις αρχές Δεκεμβρίου έχει ακόμα κενά καθηγητών στα σχολεία.

Της χώρας που αντί να περισσεύει μισθός στο τέλος του μήνα περισσεύει μήνας στο τέλος του μισθού.

Της χώρας με τη μεγαλύτερη ανεργία των νέων στην Ευρώπη, με το ακριβότερο σούπερ μάρκετ, με την ακριβότερη ενέργεια.

Της χώρας που οι νέοι μένουν στο πατρικό τους μέχρι τα 40 γιατί ο μισθός δεν φτάνει και τα ενοίκια είναι «φωτιά», συνεχίζει ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο θείος που λέει «εγώ θα κάτσω με τη νεολαία» και της μοιράζει φραγκοδίφραγκα αντί για εργασία, παιδεία, ποιότητα ζωής και προοπτική. Οι νέοι θέλουν αξιοκρατία, ευκαιρίες και σεβασμό. Μην τους υποτιμάτε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνοδεύει την ανάρτηση με ένα βίντεο.