Πυροβολισμοί και χάος στο νοσοκομείο Ναυπλίου: Ένας σοβαρά τραυματίας

Επιμέλεια: Newsroom
Πυροβολισμοί και χάος στο νοσοκομείο Ναυπλίου: Ένας σοβαρά τραυματίας
Επεισόδια, πυροβολισμοί και χάος έξω από το νοσοκομείο του Ναυπλίου.

Ένταση επικρατεί εξωτερικά του Νοσοκομείου Ναυπλίου όπου μεταφέρθηκαν και οι δυο τραυματίες από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν νωρίτερα σε επεισόδια σε καταυλισμό Ρομά στη Νέα Κίο στην Αργολίδα. Μάλιστα, ακούστηκαν και νέοι πυροβολισμοί έξω από το νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν στον καταυλισμό Καρακάξα, στη Νέα Κίο όπου δύο αντίπαλες φατρίες Ρομά αντάλλαξαν πυροβολισμούς μεταξύ τους με αποτέλεσμα τουλάχιστον δύο άτομα (ένα από κάθε οικογένεια) να τραυματιστούν από σκάγια (ο ένας στο κεφάλι) και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο του Ναυπλίου, το οποίο εφημερεύει. Σύμφωνα με πληροφορίες του anagnostis, ένας από αυτούς έχει διασωληνωθεί.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και έξω και γύρω από τη νοσηλευτική μονάδα Ναυπλίου, όπου έπεσαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος. Εκεί οι αντίπαλες οικογένειες συνεπλάκησαν και πάλι μεταξύ τους και ένας από τους συγκεντρωμένους τραυματίστηκε ελαφρά.

Χάρη στη ψύχραιμη αντίδραση του διοικητή της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου Θοδωρή Βασιλόπουλου, της αστυνομίας και του προσωπικού, τα πνεύματα ηρέμησαν και η κατάσταση πλέον βρίσκεται υπο έλεγχο.

 

Η Ασφάλεια Ναυπλίου διενεργεί έρευνα για την υπόθεση ενώ υπάρχουν φόβοι για συνέχιση των επεισοδίων μεταξύ των δυο οικογενειών.