«Πανικός» στο Twitter με το όνομα και το σήμα του νέου φορέα των «11» που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Επιμέλεια: Newsroom
«Πανικός» στο Twitter με το όνομα και το σήμα του νέου φορέα των «11» που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ
Το όνομα του νέου κόμματος των «11» τρεντάρει στο Twitter, με τα σχόλια και τα Tweets να πέφτουν «βροχή».

Οι 11 βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσαν την ονομασία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που σχημάτισαν και αυτή είναι «Νέα Αριστερά».

Σε εκδήλωση στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, οι «11» ανακοίνωσαν την ονομασία της Κ.Ο, που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, ύστερα από μέρες σχετικών προαναγγελιών.

«Σήμερα κάνουμε μία νέα αρχή για την αξιοπρέπειά μας και τις ζωές μας. Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν ήταν εύκολο για κανέναν μας. Κάνουμε μία νέα αρχή για τη συνείδησή μας», είπε η Έφη Ατχσιόγλου.

«Υπάρχουν δυνατότητες ανατροπής. Δεν κοιτάμε πίσω και δεν νοσταλγούμε παλιές καλές μέρες και έτοιμες λύσεις. Πρέπει να αλλάξουμε και να δημιουργήσουμε μια πολιτική δύναμη που δεν φοβάται την αλλαγή», ανέφερε από την πλευρά του ο Νάσος Ηλιόπουλος.

 

Η «Νέα Αριστερά» θα έχει ως πρόεδρο τον Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος την παρουσίασε, ενώ στο φως της δημοσιότητας δόθηκε το σήμα του πολιτικού φορέα, που δείχνει ένα βέλος (σ.σ. πάνω αριστερά) με μία τελεία.

Χαμός στο Twitter

Το πιο δημοφιλές θέμα στο ελληνικό Twitter είναι αυτή την ώρα το όνομα του νέου φορέα. Οι χρήστες δεν άφησαν ασχολίαστο ούτε το σήμα, ούτε το όνομα, ούτε τις δηλώσεις των στελεχών.