Μπάρμαν αποκαλύπτουν ποια ποτά δεν θα έπιναν ποτέ έξω: Γιατί θεωρούν τη βαρελίσια μπύρα αηδιαστική

Επιμέλεια: Newsroom
Μπάρμαν αποκαλύπτουν ποια ποτά δεν θα έπιναν ποτέ έξω: Γιατί θεωρούν τη βαρελίσια μπύρα αηδιαστική
Οι μπάρμαν αποκάλυψαν τα αλκοολούχα ποτά που δεν θα έπιναν σε ένα μαγαζί, από βαρελίσια μπύρα μέχρι μαργαρίτες.

Οι μπάρμαν είναι αυτοί που ξέρουν όλα τα μυστικά γύρω από τα ποτά και πρόσφατα αποκάλυψαν μερικά θα πρέπει να αποφεύγεται στις εξόδους σας.

Ο Daniel Yeom, ο γενικός διευθυντής του Esters Wine Shop & Bar με έδρα τη Σάντα Μόνικα, είναι αρκετά επιφυλακτικός με την μπύρα ή με ένα ποτήρι κρασί όταν βγαίνει έξω με την παρέα του.

Οι πελάτες, όπως λέει, δεν ξέρουν ποια είναι τελευταία φορά που καθαρίστηκε το βαρέλι της μπύρας και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μπορεί να «κρύβει» αυτό το μικρό σωληνάκι». Και, ενώ η παραγγελία ενός ποτηριού κρασί μπορεί να φαίνεται ως η ασφαλέστερη επιλογή, επίσης «δεν ξέρετε πόσο καιρό είναι ανοιχτό αυτό το κρασί».

Αντίθετα, θα συνιστούσε να πάρετε ένα κλασικό τζιν τόνικ ή ουίσκι και κόκα κόλα .

 

«Κανείς μπάρμαν δεν παραγγέλνει ποτέ παγωμένο τσάι», είπε η Lauren Lenihan, η διευθύντρια επιχειρήσεων του Paris Café και του Common Ground Bar της Νέας Υόρκης.

Ενώ ο espresso martini μπορεί να έχει γίνει πολύ διάσημο ρόφημα τα τελευταία χρόνια , οι ειδικοί του κλάδου προειδοποιούν να μην το παραγγείλετε σε καταστήματα που δεν έχουν τον κατάλληλο εσπρέσο.

«Τα περισσότερα μπαρ δεν είναι εξοπλισμένα με μια αξιοπρεπή μηχανή εσπρέσο και ο καφές μπορεί να είναι παλιός και να έχει χάσει τα αρώματα του», είπε ο μπάρμαν Alejandro Echeverria, ο οποίος είναι επίσης διευθυντής ποτών για το Sushi by Bou της Νέας Υόρκης.

Όσον αφορά την μαργαρίτα, μπορεί να φαίνεται σαν ένα εύκολο κοκτέιλ για να το παρασκευάσετε, αλλά ορισμένοι μπάρμαν εξακολουθούν να αναζητούν «το τέλειο».

Η Karla B., η οποία εργάζεται στο γήπεδο γκολφ Neshobe του Βερμόντ, υποστηρίζει ότι «το ξινό μείγμα είναι λάθος. Μου αρέσει η ζάχαρη πάνω από το αλάτι. Μερικοί άνθρωποι βάζουν σναπ ροδάκινου σε αυτό ή κάνουν δικές τους μείξεις. Πραγματικά ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να πάρεις».