Immune: Σήμερα κυκλοφορεί ο νέος του δίσκος με τίτλο «Take notes» (vids)

Immune: Σήμερα κυκλοφορεί ο νέος του δίσκος με τίτλο «Take notes» (vids)
Κατζουράκης, Μιχαηλίδης, Φεζουλάι, Κακουμπάβα και Στοφορίδης πρωταγωνιστούν στα promo βίντεο του του νέου δίσκου του Immune.

Μετά από ένα χρόνο αναμονής και ανυπομονησίας από τον τελευταίο του δίσκο «ΑTHENA», ο Immune επιστρέφει με ολοκαίνουργιο άλμπουμ, έτοιμος να βάλει φωτιά για άλλη μια φορά στο ελληνικό ραπ.

Το όνομα του νέου δίσκου του Immune είναι: «Take notes» και κάνει πρεμιέρα σήμερα στο Spotify. Πολλά πράγματα για το νέο δίσκο του ράπερ δεν ξέρουμε, αλλά αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι πρόκειται για ένα album με στυλ... πολεμικό.

Τα μεγαλύτερα όνοματα των πολεμικών τεχνών,της πυγμαχίας και του Κick Βoxing της χώρας πρωταγωνιστούν στα promo βίντεο του «Take notes». O λόγος για τους Ανδρέα Μιχαηλίδη, Γιάννη Στοφορίδη, Γιάννη Φεζουλάι, Ανδρέα Κατζουράκη και Μελέτη Κακουμπάβα.

Έλληνες πρωταθλητές, τρομεροί μαχητές και σπουδαίοι αθλητές του Kick Boxing, της Πυγμαχίας και του MMA προπονούνται και αγωνίζονται υπό τις ρίμες του Immune. Όλοι τους μας προετοιμάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για αυτό που έρχεται σήμερα στο Spotify...

Δείτε τα βίντεο: