Η Κατερίνα Λιόλου μας έδειξε πως είναι χωρίς μακιγιάζ (pics)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Κατερίνα Λιόλου μας έδειξε πως είναι χωρίς μακιγιάζ (pics)
H τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία στην οποία είναι εντελώς φυσική και άβαφη.

H Κατερίνα Λιόλιου είναι μια από τις πιο όμορφες τραγουδίστριες στην χώρα μας και μάλιστα είναι και πολύ ενεργή στα social media.

Πριν από λίγες ημέρες έκανε πρεμιέρα στο μαγαζί ifigeneia_livebasement στην Θεσσαλονίκη και στον λογαριασμό της στο instagram ευχαρίστησε τους θαυμαστές της που βρέθηκαν εκεί.

Ωστόσο, αν και συνήθως κάνει αναρτήσεις από τις εμφανίσεις της ή από στιγμές της καθημερινότητάς της, επέλεξε να κάνει και μια χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Στην φωτογραφία που «ανέβασε» στο Instagram, φοράει μαύρα ρούχα, πράσινο σκουφί και ακουμπά το κεφάλι της στο ένα της χέρι, ενώ δείχνει το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ.

Το βίντεο στο tiktok από την πρώτη της εμφάνιση

H τραγουδίστρια είχε λάβει μέρος στο talent show «The Voice» και μάλιστα έχει γίνει ξανά viral στο TikTok η πρώτη της εμφάνιση στην οποία ερμήνευσε το «Dream on» και είχε κάνει και τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους και να της ζητήσουν ο καθένας ξεχωριστά να επιλέξει την ομάδα τους.

@songsinlifegr #fy #fyp #mpesfypgamw #fypシ #katerinalioliou #lioliou #voice #dreamon #live #greece ♬ πρωτότυπος ήχος - Songs In Life

Κριτές ήταν η Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουινέλης (Stavento).