Ο ηθοποιός της σειράς «Ναυάγιο» Θάνος Λέκκας: «Έχω φάει από τα σκουπίδια, είμαι ρακοσυλλέκτης» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
 Ο ηθοποιός της σειράς «Ναυάγιο» Θάνος Λέκκας: «Έχω φάει από τα σκουπίδια, είμαι ρακοσυλλέκτης» (vid)
Αποκάλυψε ότι θα έπαιζε σε ερωτική ταινία για λιγότερα από 300.000 ευρώ.

Ο ηθοποιός Θάνος Λέκκας που συμμετέχει στην σειρά του Mega «Ναυάγιο» ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out».

Μεταξύ άλλων δέχθηκε ερώτηση αν θα έτρωγε ποτέ κάτι που έχει λήξει: «Ναι, ναι. Έχω φάει από τα σκουπίδια. Είχαν παράσταση και είχαν παντεσπάνι με σαντιγί και το είχαν μόλις πετάξει και ήταν πάνω πάνω στα σκουπίδια. Λέω τι κάνετε; Ήταν με το χαρτί το πήρα και το έφαγα. Έχω φάει ληγμένα σίγουρα πράγματα στο ψυγείο μου. Όπως γάλα, αυγά κλπ. Έχει ακόμα δυο τρεις μέρες, για ασφάλεια γράφουν την ημερομηνία λήξης».

«Έχω σίγουρα κάλτσες από το Γυμνάσιο, που ήμουν το 1998. Τώρα δεν έχω αυτές τις κάλτσες γιατί αποφάσισα ότι δεν πρέπει να τις έχω. Αυτό έγινε πριν από πέντε μήνες. Έχω του πατέρα μου από τον στρατό εδώ και 35 χρόνια», είπε επίσης.

«Δεν πετάω πράγματα. Νιώθω όταν πετάς κάτι το είναι σαν ασέβεια. Δένομαι πολύ με τα αντικείμενα. Είμαι ρακοσυλλέκτης, έτσι κόλλησα και κοριούς. Έχω μια πολυθρόνα που τη βρήκα όντως στα σκουπίδια και την μεταποίησα. Ξύλα που φτιάχνω πράγματα μετά. Δένομαι και με τους ανθρώπους πολύ», συμπλήρωσε.

Για το αν θα έπαιζε σε ερωτική ταινία για 300.000 ευρώ αφού αρχικά το σκέφτηκε απάντησε: «Δεν βρίσκω κακό... μπορεί να το έκανα και για λιγότερα. Το έκανε και η Νικόλ Κίντμαν στο Nymphomaniac».