Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ στο Γκάζι: «Οι τραυματίες είχαν έρθει από την Κρήτη για μπάτσελορ» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ στο Γκάζι: «Οι τραυματίες είχαν έρθει από την Κρήτη για μπάτσελορ» (vid)
Οι τραυματίες ήρθαν από την Κρήτη για ένα μπάτσελορ πάρτι. Δυο από τους τραυματίες είναι αδέρφια, ένας έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι αλλά και οι τρεις είναι σοβαρά.

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/12) στην αστυνομία καθώς σημειώθηκαν πυροβολισμοί από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι, στην οδό Ιάκχου.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ένα μαύρο τζιπ σταμάτησε έξω από το γνωστό κλαμπ στο Γκάζι, με τους επιβαίνοντες να πυροβολούν τουλάχιστον 7 φορές.

Όπως αναφέρει το Open, τραυματίστηκαν σοβαρά τρεις άνδρες οι οποίοι είχαν έρθει από την Κρήτη στην Αθήνα για μπάτσελορ πάρτι και βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Γκάζι έξω από το κλαμπ. Οι δυο από τους τρείς είναι αδέρφια. Ο ένας έχει τραύματα στο κεφάλι. Οι τραυματίες είναι ηλικίας 24, 31 και 32 ετών.

«Τους πυροβόλησαν εξ επαφής»

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα» ένας άνδρας βγήκε από ένα τζιπ και πυροβόλησε τα τρία άτομα εξ επαφής. «Ήταν σ' ένα μπαρ και βγήκαν για να πάνε μάλλον σε άλλο. Από το τζιπ κατέβηκε ένα άτομο με ένα εννιάρι πιστόλι, λογομάχησαν και τους πυροβόλησε εν ψυχρώ», ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.