Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Μπράβοι οι δύο δράστες, μάχη να μην διαφύγουν στην Αλβανία (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Μπράβοι οι δύο δράστες, μάχη να μην διαφύγουν στην Αλβανία (vid)
Στην ταυτοποίηση των δύο δραστών της υπόθεσης των πυροβολισμών στο Γκάζι προχώρησε η αστυνομία.

Τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι, τη στιγμή που έχει έρθει στο προσκήνιο το βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή του αιματηρού επεισοδίου.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται σε δύο σκληρές συμμορίες Ελλήνων και αλλοδαπών. Εξάλλου, από το βίντεο φαίνεται ότι ο πιστολέρο που πυροβόλησε τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι, είναι κυνικός και ψυχρός απέναντι στα θύματά του, δείχνοντας ότι έχει εμπειρία.

Ο τρόπος που κινείται ο δράστης με το όπλο, δείχνουν κινήσεις πληρωμένου πιστολέρο. Όταν η αστυνομία είδαν από το βίντεο πως κινήθηκαν οι δύο δράστες, ενημέρωσαν τις σχετικές υπηρεσίες να κλείσουν τα σύνορα για να μην διαφύγουν στο εξωτερικό.

Πιθανότατα πρόκειται για αλλοδαπούς εγκληματίες της νύχτας, με την ΕΛ.ΑΣ να έχει ταυτοποιήσει τους δύο δράστες από τα στοιχεία που έχει συλλέξει. Συγκεκριμένα πρόκειται για γνωστή ομάδα μπράβων που δραστηριοποιείται στο Γκάζι.

Το όχημα τους έχει εντοπιστεί και η αστυνομία έχει στα χέρια της δείγμα από το DNA που άφησαν κατά την διάρκεια του καβγά με τους τρεις Κρητικούς. Τις τελευταίες ώρες έχουν ενημερωθεί όλες οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου οι δράστες να μην διαφύγουν από τα σύνορα, ιδιαίτερα με την Αλβανία.