Βίντεο ντοκουμέντο από το Γκάζι: Τους εκτέλεσαν και έφυγαν σαν κύριοι

Επιμέλεια: Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο από το Γκάζι: Τους εκτέλεσαν και έφυγαν σαν κύριοι
Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τη στιγμή της διαφυγής του τζιπ με τους μαφιόζους εκτελεστές λίγο μετά το μακελειό στο Γκάζι.

Γνώριμοι των Αρχών είναι οι δράστες των πυροβολισμών σε βάρος των τριών Κρητικών στο Γκάζι. Το βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στη δημοσιότητα προκαλεί φρίκη, ενώ οι τραυματίες συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει το ανθρακί τζιπ και έχει διαπιστωθεί ότι ήταν μισθωμένο από εταιρεία ενοικίασης αυτοκίνητων. Όπως φαίνεται από το παρακάτω βίντεο της ΕΡΤ, οι δύο μαφιόζοι λίγο μετά το αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς μπαίνουν στο τζιπ και φεύγουν σαν κύριοι.

Tο συγκεκριμένο υλικό βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας καθώς και τις καταθέσεις των επτά μελών της παρέας που γλίτωσαν από τις σφαίρες του δράστη.

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες και ιδιαίτερα τον «πιστολέρο» της επίθεσης στο Γκάζι και έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες της επίθεσης είναι κακοποιοί αλβανικής υπηκοότητας που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Ανήκουν στην ομάδα Lions και είχαν σκοτώσει κατά τη διάρκεια πυροβολισμών έναν υδραυλικό σε μία καφετέρια.

Μάλιστα, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους τέσσερα βίντεο ντοκουμέντα, τραβηγμένα από διαφορετικά σημεία της περιοχής, τα οποία βοήθησαν στην έρευνα και την ταυτοποίηση των δραστών.

Είναι άνθρωποι της νύχτας, πουλούν προστασία στα μαγαζιά που βρίσκονται στο Γκάζι και εκτός αυτού έχουν εμπλοκή και σε υποθέσεις ναρκωτικών. Η αστυνομία τους ψάχνει και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έχουν διαφύγει στην Αλβανία.