Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τους πυρoβολισμούς στο Γκάζι: Μόλις έχουν πέσει στο έδαφος οι τραυματίες (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τους πυρoβολισμούς στο Γκάζι: Μόλις έχουν πέσει στο έδαφος οι τραυματίες (vid)
Ο κόσμος ήταν συγκλονισμένος καθώς τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε. 

Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για την επίθεση στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/12) καθώς καταζητείται ένας 37χρονος αλβανικής καταγωγής ως ύποπτος, ενώ έχει ήδη συλληφθεί ένας ακόμη, ο συνοδηγός.

Στην εκπομπή του Mega «Live news» προβλήθηκε νέο βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι, στο περιστατικό που τραυματίστηκε σοβαρά ένας 33χρονος Κρητικός που ήταν μαζί με την παρέα του σε μπάτσελορ πάρτι.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, είναι η στιγμή λίγα δευτερόλεπτα μετά τους πυροβολισμούς, με τους τραυματίες να έχουν πέσει στο έδαφος. Συγκεκριμένα είναι λίγο μετά τις επτά το πρωί, ούτε ένα λεπτό αφότου ο «πιστολέρο» έχει πυροβολήσει τους τρεις ανθρώπους.

Ο άνδρας έχει ήδη διαφύγει ενώ οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν φτάσει ακόμα στο σημείο. Ο κόσμος είναι συγκλονισμένος καθώς τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε.

 

Μάλιστα, όπως φαίνεται σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο έγινε μια προσπάθεια από τους Κρητικούς να ηρεμήσουν τα «πνεύματα», ωστόσο ο άνδρας που έχει συλληφθεί χαστουκίζει τον έναν από την παρέα των νεαρών. Και αμέσως μετά ο δράστης βγάζει το όπλο και τον πυροβολεί και φεύγει ψύχραιμος. Στην συνέχεια μπήκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Ωστόσο και στην εκπομπή του Alpha «TLive» προβλήθηκε βίντεο από το αιματηρό περιστατικό όπου φαίνεται η στιγμή που ο Αλβανός κακοποιός πυροβόλησε εξ επαφής μετά τον διαπληκτισμό.

Το χρονικό

Μια παρέα από 6-7 Κρητικούς βγήκαν από νωρίς και διασκέδαζαν γιατί ένας από αυτούς παντρεύεται στις 29 Δεκεμβρίου και έκαναν μπάτσελορ πάρτι.

H παρέα των 6-7 Κρητικών διασκέδαζαν σε μπαρ ενώ στο πλαίσιο του bachelor party πήγαν σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά. Στο τελευταίο μπήκαν στις 03.00 τα ξημερώματα, ενώ περίπου τρεις ώρες αργότερα έφυγαν με σκοπό να φάνε σε πιτσαρία στην οδό Ιάκχου στο Γκάζι.

Οι Κρητικοί τακτοποιήθηκαν σε δύο διπλανά τραπέζια, όταν ένα ανθρακί αυτοκίνητο μάρκας Range Rover, πέρασε από το σημείο, προκαλώντας μάλιστα ανησυχία καθώς δε χωρούσε να περάσει ανάμεσα στα τραπέζια.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση ενός από την παρέα των Κρητικών (ο οποίος δεν είναι μεταξύ των τραυματιών), ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες φώναξε την ώρα που περνούσε το αυτοκίνητο.

Το όχημα σταμάτησε λίγο πιο κάτω και κατέβηκαν δύο άτομα. Ο ένας εκ των δύο χαστούκισε έναν από την παρέα των Κρητικών, γεγονός που προκάλεσε έντονη αντίδραση από την υπόλοιπη παρέα και ήταν τότε που ο δεύτερος από το όχημα έβγαλε όπλο και πυροβόλησε προς το μέρος της παρέας, εξ επαφής.