Ο Νίκος Παπαδόπουλος συνέστησε προσοχή αυτές τις μέρες: «Ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως και βγαίνουν οι καλικάντζαροι» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Νίκος Παπαδόπουλος συνέστησε προσοχή αυτές τις μέρες: «Ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως και βγαίνουν οι καλικάντζαροι» (vid)
Είπε πως πρέπει να δείξουν όλη μεγάλη προσοχή αυτές τις μέρες αναφερόμενος σε δαιμόνια και πύλες της κολάσεως.

Ο βουλευτής της Νίκης, Νίκος Παπαδόπουλος, μιλώντας στην Βουλή αναφέρθηκε σε... πύλες της κολάσεως και καλικάντζαρους, συνιστώντας προσοχή.

Συγκεκριμένα, ζήτησε να παρέμβει στην συζήτηση που διεξάγεται στην Ολομέλεια καθώς ήθελε να... προειδοποιήσει για κάτι που συμβαίνει αυτές τις μέρες.

«Στις άγιες ημέρες που εισερχόμαστε θέλει πραγματικά μεγάλη προσοχή. Γίνονται και ακούγονται τα χειρότερα. Θυμάμαι ως νεαρός ιατρός που εφημέρευα στο ΑΧΕΠΑ βλέπαμε τα χειρότερα, θα επιβεβαιώσουν αντίστοιχα και άλλοι ιατροί συνάδελφοι», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παπαδόπουλος.

«Το τι ξύλο έπεφτε αυτές τις ημέρες αγάπης στις οικογένειες -οι άνδρες χτυπούσαν τις γυναίκες, οι γυναίκες τους άνδρες, τα παιδιά τους γονείς και οι γονείς τα παιδιά! Γι' αυτό βγήκε ξέρετε και "το ξύλο της χρονιάς"» είπε ο βουλευτής της «Νίκης».

«Λοιπόν οι παλαιότεροι, οι γονείς και οι παππούδες μας, έλεγαν ότι τις ημέρες αυτές ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως και βγαίνουν τα δαιμόνια που πειράζουν τον λαό του Θεού! Τους έλεγαν μάλιστα και καλικάντζαρους. Ο μακαριστός Χριστόδουλος θα έλεγε μάλιστα ότι τα απύλωτα στόματα ανοίγουν και ξερνούν δηλητήριο», τόνισε μεταξύ άλλων.

Το απόσπασμα από το 0:23 κι έπειτα