Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Βαρύ το κατηγορητήριο του 33χρονου, «Τα έχασα, μπήκα μέσα στο αυτοκίνητο και έκανα εμετό» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Βαρύ το κατηγορητήριο του 33χρονου, «Τα έχασα, μπήκα μέσα στο αυτοκίνητο και έκανα εμετό» (vid)
Ασύλληπτος παραμένει ο 37χρονος που πυροβόλησε εξ επαφής τους Κρητικούς.

Στη σύλληψη του ενός εκ των δύο δραστών που άνοιξαν πυρ κατά της παρέας Κρητικών στο Γκάζι προχώρησε η αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/12) με την παρέα των Κρητικών να δέχεται πυροβολισμούς από έναν 37χρονο που καταζητείται, ενώ συνελήφθη ο συνεργός του, που ήταν συνοδηγός στο τζιπ.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για συνεργεία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος των τριών νέων. Η ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και κατά του 37χρονου «πιστολέρο», με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην αρχή είπε στους αστυνομικούς πως «Δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο».

 

Τι υποστήριξε ο 33χρονος

«Βρισκόμουν στη θέση του συνοδηγού στο τζιπ. Σε κάποιο σημείο το αυτοκίνητο έπεσε σε λακούβα με νερά, ακούσαμε κάποιους να μας φωνάζουν και ένας μας έριξε ένα πλαστικό μπουκάλι στο τζάμι του αυτοκινήτου. Αμέσως ο… τράβηξε χειρόφρενο και βγήκαμε από το αυτοκίνητο. Ένας από τους τρεις με έφτυσε στο πρόσωπο και εγώ τότε του έριξα ένα χαστούκι. Πριν καταλάβω τι γίνεται ο… έβγαλε από την τσέπη ένα όπλο και τους πυροβόλησε. Τα έχασα, μπήκα μέσα στο αυτοκίνητο και έκανα εμετό. Όταν πήγα σπίτι, πήρα τη δικηγόρο μου τηλέφωνο», υποστήριξε.