Πιτσιρίκος έβαλε σε μπελάδες τη μαμά του: Είπε στους συμμαθητές του ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης

Επιμέλεια: Newsroom
Πιτσιρίκος έβαλε σε μπελάδες τη μαμά του: Είπε στους συμμαθητές του ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης
Τις αντιδράσεις άλλων γονιών κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια μητέρα, όταν ο γιος της είπε στους συμμαθητές του ότι ο Άγιος Βασίλης δεν είναι αληθινός.

Το όνειρο των Χριστουγέννων «χάλασε» ένας 9χρονος στους συμμαθητές τους στο σχολείο, όταν τους είπε ότι ο Άγιος Βασίλης δεν είναι αληθινός. Μάλιστα, αυτό είχε αποτέλεσμα να προκαλέσει τις αντιδράσεις των γονιών τους που τα έβαλαν με τη μητέρα του.

Η μητέρα του που προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, στράφηκε στο Mumsnet, το δημοφιλές φόρουμ για γονείς και ζήτησε συμβουλές για το πώς θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα που της προέκυψε.

Η γυναίκα είπε στους χρήστες ότι το θέμα ξεκίνησε μετά από μια συζήτηση στην παιδική χαρά μεταξύ των παιδιών, σχετικά με την ύπαρξη του Άγιου Βασίλη. Τότε ο 9χρονος γιος της, είπε στους συμμαθητές του ότι τους αποκάλυψε πως δεν υπάρχει.

Στη συνέχεια η μητέρα του έλαβε ένα μήνυμα από έναν γονέα που κατηγορούσε το παιδί της, ότι χάλασε στα υπόλοιπα παιδιά την «μαγεία των Χριστουγέννων». Μάλιστα, της είπε ότι από την στιγμή που έγινε αυτή η αποκάλυψη τα παιδιά του είχαν αναστατωθεί και έκλαιγαν διαρκώς.

santa claus

Πρόσθεσε ότι έπρεπε να αφιερώσει πολύ χρόνο προκειμένου να πείσει τα παιδιά του ότι ο Άγιος Βασίλης είναι αληθινός και προέτρεψε την μητέρα του 9χρονου να του μιλήσει έτσι ώστε να μην ξανά αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα.

«Το παιδί μου έμαθε για τον Άγιο Βασίλη από το μεγαλύτερο αδερφάκι του και δεν ενοχλήθηκε πολύ από αυτό», έγραψε η μητέρα στο δημοφιλές φόρουμ. «Έχω ξαναπεί ότι δεν πρέπει να μιλούν γι' αυτό με τους φίλους τους και όταν τους ρώτησα για αυτήν τη συζήτηση, το παιδί μου ήταν απολύτως αναστατωμένο που προκάλεσε αναστάτωση στους άλλους».

Η μητέρα ζήτησε τη συμβουλή των γονιών στο mumsnet, καθώς δεν ήθελε να συνεχιστεί η κόντρα της με τους γονείς των συμμαθητών του παιδιού της. Οι περισσότεροι χρήστες του φόρουμ δεν πήραν στα σοβαρά το όλο θέμα και τους φάνηκε αστεία η έκταση που πήρε. «Πρέπει να αστειεύονται. Τα 9χρονα παιδιά δύσκολα δεν μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια».