«Μαϊμού» επίσκοπος ζητά από τον κόσμο να πάρει τα όπλα: Απειλεί δικαστές και αστυνομία

Επιμέλεια: Newsroom
 «Μαϊμού» επίσκοπος ζητά από τον κόσμο να πάρει τα όπλα: Απειλεί δικαστές και αστυνομία
Θεούς και δαίμονες απειλεί ένας πρώην καλόγερος στο Αίγιο που δηλώνει επίσκοπος με αποτέλεσμα να έχει κινητοποιήσει τις Αρχές.

Συναγερμός έχει σημάνει στο Αίγιο τις τελευταίες μέρες εξαιτίας ενός πρώην καλόγερου, ο οποίος έχει κινητοποιήσει τις Αρχές. Σύμφωνα με το flamis.gr. η αστυνομία αναζητά στο πλαίσιο του αυτοφώρου, έναν ψευτοεπίσκοπο που απειλεί θεούς και δαίμονες με θάνατο.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί ψάχνουν στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου έναν πρώην καλόγερο που δηλώνει επίσκοπος, και φέρει το όνομα Χριστόδουλος (η τοπική Εκκλησία υποστηρίζει ως δεν έχει κανέναν τίτλο ιερατικό) και ζητά μέσα από την σελίδα του στο ΥouΤude πολίτες να πάρουν τα όπλα και να κινηθούν εναντίον δικαστικών, δημοσιογράφων, δικηγόρων κ.α.

Μάλιστα δίνει και το νούμερο του κινητού του τηλεφώνου προκειμένου να τον βρουν όσοι επιθυμούν να συναντηθούν μαζί του. Ο ψευτοεπίσκοπος απειλεί με θάνατο όσους θεωρεί υπεύθυνους και καλεί τον κόσμο να συγκέντρωση για να πάρουν τα όπλα. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί για αγοραπωλησία αυτοκινήτου, ενώ είχε κάνει και απεργία πείνας στην Πάτρα δηλώνοντας άστεγος.