Αστυνομικό τμήμα θέλει το καινούργιο Tesla: Η απάντηση του Elon Musk (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αστυνομικό τμήμα θέλει το καινούργιο Tesla: Η απάντηση του Elon Musk (vid)
Viral έχει γίνει η διαδικτυακή συζήτηση ανάμεσα στον διαχειριστή της σελίδας ενός αστυνομικού τμήματος με τον Elon Musk.

Το πολυαναμενόμενο Cybertruck της Tesla, ένα όραμα φουτουριστικής μεταφοράς έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο όταν μερικοί τυχεροί πελάτες παρέλαβαν τα πολυαναμενόμενα οχήματά τους. Μετά από χρόνια καθυστερήσεων στην ανάπτυξη και κατασκευαστικών προκλήσεων, η άφιξη αυτών των Cybertrucks σηματοδότησε μια σημαντική στιγμή για την Tesla και τους λάτρεις της. Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι ιδιώτες πελάτες που δείχνουν ενδιαφέρον για αυτό το καινοτόμο όχημα- έχει τραβήξει επίσης το ενδιαφέρον των αρχών επιβολής του νόμου.

Πρόσφατα, το αστυνομικό τμήμα του Ρόζενμπεργκ στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών πυροδότησε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις δυνατότητες του Cybertruck ως οχήματος επιβολής του νόμου. Το τμήμα απευθύνθηκε σε κανέναν άλλον εκτός από τον επικεφαλής της Tesla και δισεκατομμυριούχο Elon Musk, ζητώντας τη γνώμη του σχετικά με το αν το Cybertruck θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ως αστυνομικό όχημα.

Το διαδίκτυο βούιξε από ενθουσιασμό όταν ο Musk απάντησε σε αυτή την πρόταση. Η αντίδρασή του, ένα απλό αλλά ισχυρό «100» emoji, συνήθως ερμηνεύεται ως ισχυρή έγκριση ή αποδοχή μιας ιδέας. Αυτή η αντίδραση, αν και σύντομη, υποδηλώνει μια θετική προοπτική για τις δυνατότητες του Cybertruck στην επιβολή του νόμου.

 

Το Cybertruck της Tesla, με την ξεχωριστή του εμφάνιση και την υποσχόμενη αντοχή του, θα μπορούσε πράγματι να αλλάξει τα δεδομένα για τους αστυνομικούς στόλους. Ο στιβαρός σχεδιασμός του οχήματος, σε συνδυασμό με τη φήμη της Tesla για την καινοτόμο τεχνολογία, θα μπορούσε να προσφέρει νέες δυνατότητες και αποδοτικότητα στα αστυνομικά τμήματα που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με απαρχαιωμένο εξοπλισμό.