Θεσσαλονίκη: Δολοφονημένη εντοπίστηκε η 41χρονη έγκυος, προσήχθη ο σύντροφός της και ακόμη ένα άτομο

Επιμέλεια: Newsroom
Θεσσαλονίκη: Δολοφονημένη εντοπίστηκε η 41χρονη έγκυος, προσήχθη ο σύντροφός της και ακόμη ένα άτομο
Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της 41χρονης εγκύου που αγνοείται από την Πρωτοχρονιά.

Το πτώμα της 41χρονης εγκύου που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε στην Χαλκιδική.

Ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Προσήχθησαν σύμφωνα με πληροφορίες δύο άτομα ως ύποπτοι για την εξαφάνιση της εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τον σύντροφό της κι έναν φίλο του.

Ο φίλος του συντρόφου της φέρεται να έχει ομολογήσει ότι την σκότωσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταφορά της σορού της 41χρονης εγκύου στη Χαλκιδική έγινε με μπαούλο και δεν έχει διευκρινιστεί αν βρέθηκε μέσα σε αυτό το πτώμα. Οι αστυνομικοί κατέληξαν στα ίχνη του φίλου του συντρόφου της γυναίκας από δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σπίτι του.

Το χρονικό

Η εξαφάνισή της 41 ετών εγκύου, μητέρας κι ενός 13χρονου παιδιού, δηλώθηκε την Τρίτη (2/1), ενώ δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε και σχετική αγγελία μέσω της υπηρεσίας Missing Alert.

Στο «μικροσκόπιο» των ερευνών του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμαριάς, με την συνδρομή του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, είχαν μπει οι τηλεφωνικές επαφές της αγνοούμενης και τα δύο τελευταία μηνύματα που φαίνεται να είχε στείλει στον σύντροφό της και τη μητέρα της. Από τον πρώτο φέρεται να πήρε το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, πριν εξαφανιστεί.

Ο σύντροφός της είχε δώσει πολύωρη κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ., ενώ έρευνα διεξήχθη στο σπίτι όπου διέμενε με την 41χρονη και εξετάζεται το κινητό του τηλέφωνο.

Ο ίδιος, κατά πληροφορίες, κατήγγειλε ότι σε χρόνο μεταγενέστερο της επιτόπιας αστυνομικής έρευνας παραβιάστηκε το σπίτι του. Σύμφωνα με την καταγγελία του, όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι (παρουσία δικηγόρου και δύο αστυνομικών) για να πάρει κάποια πράγματα -που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα- διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή, το ίδιο και οι μπαλκονόπορτες, ενώ έλειπαν κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση.