Πρώην σύζυγος του 39χρονου για την δολοφονία της εγκύου: «Απειλούσε ότι θα με σκοτώσει, χτυπούσε όλες τις συντρόφους του»

Επιμέλεια: Newsroom
Πρώην σύζυγος του 39χρονου για την δολοφονία της εγκύου: «Απειλούσε ότι θα με σκοτώσει, χτυπούσε όλες τις συντρόφους του»
Η πρώην σύζυγος του 39χρονου αποκάλυψε ότι τον είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό στο παρελθόν και πως του είχε κάνει μήνυση για ασφαλιστικά μέτρα.

Άλλη μια γυναικοκτονία συνέβη στην χώρα μας, με μια 41χρονη έγκυο να είναι αυτή τη φορά το θύμα του συντρόφου της, ο οποίος -όπως και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις- προσπάθησε να παραπλανήσει το κοινό και τις Αρχές.

Η πρώην σύζυγος του 39χρονου κατηγορούμενου για την γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πως «ήξερα ότι θα κάνει κακό και ήμουν σίγουρη ότι αυτός την έφαγε».

«Ήμασταν μαζί εφτά χρόνια. Τον είχα καταγγείλει για ξυλοδαρμό. Όλες τις συντρόφους του, τις χτυπούσε. Είχε εμμονή με τις γυναίκες. Με είχε χτυπήσει στο μάτι, του είχα κάνει μήνυση για ασφαλιστικά μέτρα. Με απειλούσε ότι θα σκοτώσει εμένα και την μάνα μου. Πολλούς τσακωμούς. Ζήλευε που δούλευα, που μιλούσα με συναδέλφους. Ήξερα ότι θα κάνει κακό.

Έχω δύο παιδιά μαζί του. Ξέρουν τα παιδιά (12 και 9 ετών) ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο. Με χτυπούσε και μπροστά τους. Έκλεβε από εμένα, από το σπίτι. Τον σταυρό του μεγάλου γιου μας», ανέφερε.

 

«Δεν υπολογίζει τίποτα»

Παράλληλα η πρώην σύζυγος του 39χρονου συμπλήρωσε: «Με το διαζύγιο υπήρχε ένα πρόβλημα. Βγήκε το Δεκέμβριο του 2018 και εκείνος παντρεύτηκε τον Οκτώβριο, ήταν δίγαμος. Δεν το γνώριζα, το έμαθα μετά. Πιστεύω έψαχνε θύματα να φάει λεφτά. Με την αδελφή του έμαθα μετά ότι την ξυλοκόπησε. Έκλεβε και τις επόμενες σχέσεις του. Χρυσαφικά, λεφτά. Πήγαινε φίλος του στο ενεχυροδανειστήριο».

Καταλήγοντας, ανέφερε ότι πιστεύει πως «έψαχνε την κατάλληλη ευκαιρία».

«Τον είχα δει στον ύπνο μου να κρατάει μαχαίρι. Πιστεύω ότι έψαχνε την κατάλληλη ευκαιρία. Κάναμε μία επανασύνδεση αλλά πάλι τα ίδια. Όταν ήταν με την 41χρονη ήταν και με εμένα. Δεν την γνωρίζω την κοπέλα. Πολλές φορές πήγα στην αστυνομία και δεν κάνουν τίποτα σε αυτές τις περιπτώσεις. Ήξερα ότι αυτός την έφαγε, μόλις βγήκε το θέμα στα κανάλια. Δεν υπολογίζει τίποτα», τόνισε.