Δικηγόρος συντρόφου 41χρονης: «Ο φίλος του έκανε προφανώς τη δολοφονία» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Δικηγόρος συντρόφου 41χρονης: «Ο φίλος του έκανε προφανώς τη δολοφονία» (vid)
Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες πληροφορίες για την άγρια δολοφονία της 41χρονης εγκύου από τον σύντροφό της.

Σοκαριστικές είναι οι νέες πληροφορίες, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη από τον σύντροφο και τον φίλο της.

Από τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης προκύπτει ότι η σορός του θύματος φέρει τραύμα στη δεξιά τραχηλική χώρα, διατομή όλων των αγγείων και τρία χτυπήματα με μαχαίρι κουζίνας, που προκάλεσαν ακατάσχετη αιμορραγία.

Το άψυχο σώμα της 41χρονης βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (8/1) σε δασώδη έκταση ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα. Σύμφωνα με τις αρχές, ο σύντροφος και ο φίλος του φέρονται να της είχαν στήσει ενέδρα.

Ο δικηγόρος του συντρόφου της 41χρονης βρέθηκε στο «Live News» και τοποθετήθηκε για την υπόθεση.

«Η θέση του είναι αρνητική σε σχέση με τη κατηγορία. Δεν έχει αποδοθεί αναλυτική απολογία, γιατί όταν πλέον ολοκληρώθηκε η επικοινωνία μου μαζί του, δεν αισθανόταν ο ίδιος έτοιμος να δώσει πλήρη περιγραφή των θέσεων του». Συνέχισε λέγοντας πως ο ίδιος δε γνώριζε για το γεγονός της ανθρωποκτονίας: «Η θέση του είναι ότι δεν γνώριζε το γεγονός της ανθρωποκτονίας που έχει τελεστεί σε βάρος της συντρόφου του».