Νέος Κόσμος: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το καμένο αυτοκίνητο των εκτελεστών

Newsroom
Νέος Κόσμος: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το καμένο αυτοκίνητο των εκτελεστών
Σοκ προκαλούν οι λεπτομέριες της δολοφονίας στον Νέο Κόσμο την οποία η αστυνομία χαρακτηρίζει ξεκαθάρισμα λογαρισμών.

Ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον χώρο της νύχτας ήταν ο 44χρονος, γνωστός με το ψευδώνυμο «Ζαμπόν», ο οποίος έπεσε νεκρός κατά την ενέδρα που του έστησαν έξω από το πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας του στον Νέο Κόσμο.

Τα κλιμάκια του τμήματος Ανθρωποκτονιών και Εκβιαστών βρίσκονται στο σημείο της αιματηρής επίθεσης και «σαρώνουν» την ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσουν βιντεοληπτικό υλικό.

Μάλιστα, ελέγχουν τις κάμερες γύρω από το βενζινάδικο που έγινε η εκτέλεση, στη συμβολή των οδών Φρατζή και Ηλία Ηλιού όχι μόνο από τη στιγμή της δολοφονίας εκτέλεση αλλά ερευνούν και υλικό των προηγούμενων ημερών. Εκτιμάται ότι οι εκτελεστές είχαν «προβάρει» την επίθεση τα προηγούμενα 24ωρα, όπως μετέδωσε το OPEN.

Σε κάθε περίπτωση, θεωρείται βέβαιο πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών από ανθρώπους της νύχτας ενώ πιστεύεται ότι στο τζιπ των εκτελεστών επέβαιναν τέσσερα άτομα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε καμένο σε έναν χωματόδρομο, στο Δαφνί, στο τέλος του δρόμου από .

Δείτε τη φωτογραφία - ντοκουμέντο του lawandorder

1