Άννα Φόνσου: «Πολύ διάσημη ηθοποιός σε λίγο καιρό φεύγει από τη ζωή, είναι και πολύ νέα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Άννα Φόνσου: «Πολύ διάσημη ηθοποιός σε λίγο καιρό φεύγει από τη ζωή, είναι και πολύ νέα» (vid)
Προχώρησε και σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για διάσημη ηθοποιό που φιλοξενείται στο «Σπίτι του ηθοποιού».

Η Άννα Φόνσου μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε στην υπόθεση του Γιώργου Λαμπάτου. Η ηθοποιός και πρόεδρος από το «Σπίτι του Ηθοποιού» είπε μεταξύ άλλων ότι «δεν ζήτησε ποτέ την βοήθεια μας, αν και καθόμαστε πολύ κοντά. Υπάρχουν και πολλοί ηθοποιοί που δεν ξέρουν τι είναι το Σπίτι του Ηθοποιού δεν τον έχουν δει.

Είναι ένα ίδρυμα πιστοποιημένο και έχουμε στείλει το ΦΕΚ σε όλους τους Έλληνες ηθοποιούς για το τι ακριβώς προσφέρει και τι ακριβώς μπορεί να κάνει. Φιλοξενούμε 30 άτομα εδώ».

Έχω στείλει επιστολές σε 30 παραγωγούς να έρθουν να δουν τους ηθοποιούς που φιλοξενούνται στο «Σπίτι του Ηθοποιού» και να τους πάρουν σε κάποια δουλειά, αλλά δεν έχει απαντήσει κανείς τους».

 

«Διάσημη ηθοποιός σε λίγο καιρό φεύγει από τη ζωή»

Ωστόσο προχώρησε και σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για διάσημη ηθοποιό που φιλοξενείται στο «Σπίτι του ηθοποιού»: «Αυτήν τη στιγμή το Σπίτι συντηρεί μια ηθοποιό πάρα πολύ διάσημη, η οποία σε λίγο καιρό θα μας αφήσει από τη ζωή.

Χωρίς να κάνω την ηρωίδα γιατί ήταν και αγαπημένη μου φίλη, δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να πηγαίνουμε στο νοσοκομείο και να προσπαθούμε να κάνουμε τους τελευταίους μήνες της καλύτερους. Είναι και πολύ νέα».

«Κάθε μεσημέρι τρέχει το αυτοκίνητο μου με παιδιά από το «Σπίτι του Ηθοποιού» να πηγαίνουμε σε ηθοποιούς που δεν μπορούν να σηκωθούν, δεν έχουν να φάνε, να τους καθαρίσουμε, να τους βγάλουμε μια βόλτα», ανέφερε η Άννα Φόνσου.