Ο Snoop Dogg απέρριψε μυθική πρόταση για να ανοίξει λογαριασμό στο Onlyfans: Το πιο ακριβό συμβόλαιο που έχει δοθεί (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Snoop Dogg απέρριψε μυθική πρόταση για να ανοίξει λογαριασμό στο Onlyfans: Το πιο ακριβό συμβόλαιο που έχει δοθεί (vid)
Ο θρύλος της ραπ μουσικής Snoop Dogg έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς αποκάλυψε το μυθικό συμβόλαιο που του πρόσφερε το OnlyFans.

Ο Snoop Dogg, ο θρυλικός ράπερ και πολιτιστικό είδωλο, έγινε viral απορρίπτοντας την εντυπωσιακή προσφορά των 100 εκατομμυρίων δολαρίων από την OnlyFans, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι «κανένα χρηματικό ποσό» δεν θα μπορούσε να τον πείσει να συμμετάσχει στην πλατφόρμα. Αυτή η τολμηρή απόφαση υπογραμμίζει τις προτεραιότητες και τις αξίες του, αποκλίνοντας από την τάση όπου πολλές διασημότητες έχουν αγκαλιάσει την πλατφόρμα για τις προσοδοφόρες δυνατότητές της.

Ο Snoop Dogg, γνωστός για την πλούσια μουσική του καριέρα και την απροκάλυπτη αγάπη του για τη μαριχουάνα, εντρύφησε στο θέμα του OnlyFans κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τον Johnson. Το θέμα προέκυψε αφού οι ιστορίες επιτυχίας της πλατφόρμας, όπως η ράπερ και ηθοποιός Blac Chyna, η οποία βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα κερδών του OnlyFans το 2021 με ένα εντυπωσιακό ετήσιο εισόδημα 1 εκατομμυρίου δολαρίων, έγιναν επίκεντρο της συζήτησης.

Η προσφορά στον Snoop Dogg ήρθε με φόντο αυτές τις ιστορίες επιτυχίας. Η πλατφόρμα, αναγνωρίζοντας την τεράστια δημοτικότητα και επιρροή του, πίστευε ότι θα μπορούσε να ξεπεράσει σημαντικά αυτά τα νούμερα. «Μου την έπεσαν όταν ένα από αυτά τα κοριτσάκια έβγαλε περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια εκεί», αφηγήθηκε ο Snoop και πρόσθεσε: «Μου έλεγαν: "Το OnlyFans θέλει να έρθεις εκεί, Snoop!».

Η ιδέα, αναμφίβολα δελεαστική ως προς την οικονομική της πτυχή, συνοδεύτηκε από μια επιφύλαξη. Το OnlyFans, γνωστό κυρίως για το περιεχόμενο ενηλίκων, πρότεινε ότι η συμμετοχή του Snoop Dogg θα ευθυγραμμιζόταν με αυτή την τάση. .

Αυτή η πρόταση, αν και δυνητικά οικονομικά αποδοτική, δεν ευθυγραμμίστηκε με τις αρχές του Snoop Dogg. Παρά το αστρονομικό ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων, επέλεξε να απορρίψει την προσφορά, αποδεικνύοντας την απροθυμία του να συμβιβάσει την εικόνα και τις αξίες του για χρηματικό κέρδος.