«Μπήκαν οι φίλοι μου Παναθηναϊκοί και με βομβάρδισαν με θετικά μηνύματα»: Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχθεί (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Μπήκαν οι φίλοι μου Παναθηναϊκοί και με βομβάρδισαν με θετικά μηνύματα»: Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχθεί (vid)
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για το ρατσιστικό παραλήρημα που είχε δεχθεί και τόνισε την άμεση κινητοποίηση που έκανε η «πράσινη οικογένεια» υπέρ του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και τοποθετήθηκε για την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε πρόσφατα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάθε Κυριακή στις 17:00 η ΕΡΤ1 προβάλει την εκπομπή «Φτάσαμε» με τον Ζερόμ Καλούτα που αποτελεί μία από τις αξιόλογες παραγωγές του καναλιού αυτή την περίοδο. Ξαφνικά μετά από ένα επεισόδιο το Twitter κατακλύστηκε από ρατσιστικά μηνύματα κατά του Ζερόμ Καλούτα.

«Εγώ μία Δευτέρα γυρνάω από την παράσταση που βρίσκομαι και επειδή μπαίνω στο Χ και ξαφνικά βλέπω πολλά μηνύματα και λέω "τι έγινε; ποιον ενοχλήσαμε", απάντησα σε ένα - δύο άτομα. Η αφορμή δεν ξέρω ποια μπορεί να ήταν και κάποια πράγματα τα βλέπεις, τα παίρνεις για αυτό που είναι και τα αφήνεις».

«Στο σχολείο ήμουν βασιλιάς και με πρόσεχαν και με αγαπούσανε. Η λέξη κλειδί είναι επιτυχία, η επιτυχία δεν έχει φίλους, έχει εχθρούς. Μάλλον μας έχουν μάθει πιο πολλοί. Αν μπορώ να δω κάτι χρονικά, εκείνη την περίοδο υπήρχε ένα νομοσχέδιο της κυβέρνησης με τους μετανάστες για το δικαίωμα εργασίας και μπορεί να συμπίπτει».

«Εγώ δηλώνω Παναθηναϊκός και στο Twitter μιλάμε για τον Παναθηναϊκό και υπάρχει μια τεράστια παναθηναϊκή οικογένεια και δέχτηκα πολλά προσωπικά μηνύματα, κήρυξαν ένα σήμα και με βομβάρδισαν οι φίλοι μου οι Παναθηναϊκοί με θετικά μηνύματα. Δεν τους έχω δει αλλά τους ευχαριστώ και πάλι».