Με αυτά τα χρήματα αποχώρησαν Βολικάκης και Καθαργιά από το Survivor (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Με αυτά τα χρήματα αποχώρησαν Βολικάκης και Καθαργιά από το Survivor (vid)
Το Survivor τελείωσε πρόωρα για τον Χρήστο Βολικάκη και την Κρίστη Καθαργιά.

Διπλή αποχώρηση περιελάμβανε το χθεσινό (24/1) επεισόδιο του Survivor και οι δύο από την ομάδα των Διασήμων. Η πρώτη του Χρήστου Βολικάκη ήταν οικειοθελής, για να ακολουθήσει της Κρίστη Καθαργιά μέσα από την διαδικασία αγωνίσματος.

Ο Χρήστος Βολικάκης πριν το αγώνισμα επάθλου, ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό την πρόθεσή του να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, καθώς ήρθε σε ρήξη με πολλά μέλη από την ομάδα των Διασήμων, με αποτέλεσμα να πιεστεί.

Οι Διάσημοι πήραν τη νίκη στο νέο αγώνισμα επάθλου για να οδηγηθούν μαζί με τους Μαχητές στην δοκιμασία αποχώρησης. Εκεί όπου και θα έπρεπε να αποχωρήσει ένας εκ των τεσσάρων υποψηφίων προς αποχώρηση. Ο λόγος για την Όλγα Πηλιάκη, την Κρίστη Καθαργιά, την Δώρα Νικολή και την Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Η Κρίστη Καθαργιά ήταν εκείνη που απέσπασε τις λιγότερες νίκες με αποτέλεσμα να πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor σε αυτό ακριβώς το σημείο.

Τα χρήματα που πήραν

Τόσο ο Χρήστος Βολικάκης όσο και η Κρίστη Καθαργιά αμείβονταν με 4.000 ευρώ την εβδομάδα. Επομένως, στις τρεις εβδομάδες που έμειναν, συγκέντρωσαν ο καθένας από 12.000 ευρώ.

Η οικονομική λίστα με τους παίκτες που αποχώρησαν

Κρίστη Καθαριά 12.000
Χρήστος Βολικάκης 12.000
Παύλος Παπαδόπουλος 4.000
Ανδριάνα Καγιά 1.000