Dragons’ Den: Τρέλανε τους επενδυτές με τους αστροναύτες από τη NASA της Ιαπωνίας (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Dragons’ Den: Τρέλανε τους επενδυτές με τους αστροναύτες από τη NASA της Ιαπωνίας (vid)
Οι επενδυτές του Dragons’ Den έμειναν άφωνοι με όσα τους είπε διαγωνιζόμενος για να τους πείσει.

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι επενδυτές του Dragons’ Den ΙΙ, όταν ένας διαγωνιζόμενος προσπάθησε να τους πείσει με την επιχειρηματική ιδέα του.

Ο Τζόνιο Τοντόροφ βρέθηκε απέναντι στους 5 dragons με στόχο να τους «κερδίσει», ωστόσο κατά την διάρκεια της παρουσίασης, ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούσε να εντυπωσιάσει τους επενδυτές ολοένα και τους προκαλούσε ερωτηματικά. Με αποκορύφωμα των επιχειρημάτων τους «αστροναύτες από την NASA της Ιαπωνίας», αφήνοντας άφωνους τους επενδυτές του ριάλιτι επιχειρηματικότητας του ΑΝΤ1.

«Ο συγκεκριμένος κωδικός είναι ένα κρεβάτι για την αποκατάσταση της σπονδυλικής στήλης. Έχει πέντε προγράμματα που κάνουν τέντωμα, τράβηγμα σπονδυλικής στήλης και χαλάρωση με υπέρυθρη ακτίνα, μαγνητικά πεδία και αρνητικά ιόντα. Μπορεί κανείς να το βρει εντελώς δωρεάν στα καταστήματα μας! Κάθε μέρα για 30 λεπτάκια εντελώς δωρεάν! 365 μέρες τον χρόνο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τζόνιο Τοντόροφ.

«Οι αστροναύτες από την NASA της Ιαπωνίας, για να λύσουν αρκετά σοβαρά προβλήματα μετά από την μυϊκή ατροφία, χρησιμοποιούν το υλικό που έχουν από την εταιρεία μας» συμπλήρωσε ο παίκτης του Dragons’ Den για να τρελάνει εντελώς τους πέντε επενδυτές.

«Η NASA έχει μαγαζί στην Ιαπωνία;» αναρωτήθηκε, εύλογα, ο Χάρης Βαφειάς με τον Λέοντα Γιοχάη να απαντά πως «έχει, έχει» για να χαμογελάσουν απευθείας και οι δυο κριτές απέναντι από τον διαγωνιζόμενο εξ Βουλγαρίας στο νέο επεισόδιο του Dragons’ Den.

«Σας είπα ότι η εταιρεία συνεργάζεται με την NASA της Ιαπωνίας. Οι αστροναύτες που έρχονται από πάνω, από την NASA, παθαίνουν μυϊκή ατροφία. Μία από τις πατέντες που έχει βγάλει η εταιρεία είναι για τα ρούχα των αστροναυτών που είναι με το υλικό αυτό» επέμεινε ο επιχειρηματίας.

Για την ιστορία του Dragons’ Den, ο Τζόνιο Τοντόροφ αποχώρησε από το πλατό δίχως να καταφέρει να αποσπάσει καμία συμφωνία με τους επενδυτές.

Δείτε μετά το 37:42