Τραγωδία στην Ιεράπετρα: Πέθανε ο 17χρονος που είχε ατύχημα σε πίστα motocross

Επιμέλεια: Newsroom
Τραγωδία στην Ιεράπετρα: Πέθανε ο 17χρονος που είχε ατύχημα σε πίστα motocross
Ο έφηβος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της πόλης φέροντας σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε να παραμείνει στη ζωή.

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στην Ιεράπετρα, όπου ένας 17χρονος αναβάτης motocross έχασε τη ζωή του μετά από σοβαρό ατύχημα. Ο νεαρός αναβάτης έκανε προπόνηση σε μια αυτοσχέδια πίστα motocross λίγο έξω από την πόλη, όταν συνέβη το ατύχημα. Κατά τη διάρκεια ενός άλματος, για άγνωστους ακόμη λόγους, εκτοξεύτηκε από τη μοτοσικλέτα του και έπεσε από ύψος περίπου 10 μέτρων στο έδαφος.

Ο έφηβος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της πόλης γύρω στις 6:00 μ.μ., φέροντας σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα. Παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, ο νεαρός δεν ανέκτησε τις αισθήσεις του και άφησε τραγικό θάνατο.

Ο Μανώλης Ανδρεαδάκης, διευθυντής των διασυνδεδεμένων νοσοκομείων της περιοχής, δήλωσε ότι «οι γιατροί έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, αλλά παρά τις προσπάθειές τους, ο νεαρός δεν έδειξε σημεία ζωής». Ο θάνατος του νεαρού αναβάτη motocross ανακοινώθηκε στις 6:30 το απόγευμα, βυθίζοντας στο πένθος την πόλη της Ιεράπετρας.