«Το αλεξίπτωτό δεν άνοιξε ποτέ»: Βρετανός τουρίστας έπεσε από πολυκατοικία στην Ταϊλάνδη και βρήκε τραγικό θάνατο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Το αλεξίπτωτό δεν άνοιξε ποτέ»: Βρετανός τουρίστας έπεσε από πολυκατοικία στην Ταϊλάνδη και βρήκε τραγικό θάνατο (vid)
Ένας Βρετανός jumper έχασε τη ζωή με τραγικό τρόπο καθώς το αλεξίπτωτό του δεν άνοιξε την ώρα που έπεφτε από μια πολυκατοικία στην Ταϊλάνδη.

Με τον χειρότερο τρόπο τελείωσε η περιπέτεια ενός Βρετανού τουρίστα στην Ταϊλάνδη. Ο 33χρονος jumper δοκίμασε ένα άλμα από τον 29ο όροφο ενός κτιρίου, όμως το αλεξίπτωτό του δεν άνοιξε ποτέ.

Πιο αναλυτικά, ο 33χρονος Nathy Odinson από το Huntingdon του Cambridgeshire, ανέβηκε παράνομα στην κορυφή μιας τεράστιας πολυκατοικίας στο παραθαλάσσιο θέρετρο Pattaya, το βράδυ του Σαββάτου (27/01) για να κινηματογραφήσει μια «βουτιά» θανάτου.

Ωστόσο, το αλεξίπτωτο δεν άνοιξε ποτέ με τον νεαρό να πέφτει στο κενό. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, καθώς και ασθενοφόρα, με τους γιατρούς να επιβεβαιώνουν τον θάνατό του.

Ο φύλακας του κτηρίου δήλωσε ότι είχε πηδήξει από την ταράτσα αρκετές φορές στο παρελθόν, γεγονός που αποτελούσε κίνδυνο για τους πεζούς που περπατούσαν από κάτω.

«Άκουσα τον ήχο του δέντρου και νόμιζα ότι ήταν ένα κλαδί που έπεσε στο έδαφος. Μια γυναίκα ούρλιαξε και έτσι πήγα προς τα εκεί και συνειδητοποίησα ότι επρόκειτο για άτομο. Ήταν νεκρός. Κατάλαβα ότι είχαν πηδήξει από το κτίριο» είπε συγκλονισμένος.