Τούνη: «Είμαι full time influencer, δεν είναι κάτι εύκολο, οι "συμπεθέρες" είναι ο διαδικτυακός μου γκόμενος» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τούνη: «Είμαι full time influencer, δεν είναι κάτι εύκολο, οι "συμπεθέρες" είναι ο διαδικτυακός μου γκόμενος» (vid)
Εξήγησε τον λόγο που έχει έντονη διαδικτυακή παρουσία και τα μηνύματα που λαμβάνει σε περίπτωση που λείψει για μία ημέρα.

Η Ιωάννα Τούνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στην ζωή της, την καριέρα της και τους ακολούθους τους οποίους αποκάλεσε χαριτολογώντας «διαδικτυακό γκόμενο» αφού εξήγησε πως αν δεν αναρτήσει κάτι για μέρα ανησυχούν και την ρωτούν.

Μάλιστα, ανέφερε πως θεωρεί σεβασμό προς τον κόσμο που την ακολουθεί να κάνει αναρτήσεις από την καθημερινότητά της, αφού γι αυτό την ακολουθούν.

«Δεν ξέρω αν είναι για τον αλγόριθμο γιατί δεν έχω κάποιον μέσα στα γραφεία του Zuckerberg, αλλά αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι αν εξαφανιστείς μία ημέρα λαμβάνεις εκατοντάδες μηνύματα. Εγώ αποκαλώ τα κορίτσια «συμπεθέρες» και μου στέλνουν: πού είσαι Ιωάννα; Είσαι καλά; Έγινε κάτι;» είπε η Ιωάννα Τούνη.

«Τα social, οι «συμπεθέρες» μου είναι ο διαδικτυακός μου γκόμενος και πρέπει να ξέρουν. Νιώθω όμορφα να ξέρουν γιατί με τα κορίτσια αυτά έχουμε αγαπηθεί μέσα στην πλατφόρμα. Έχω λάβει πολλή αγάπη και σε στιγμές που ήμουν χάλια, με έχει βοηθήσει. Σίγουρα θα βοηθήσω κι εγώ από μία μαμά που θα μου πει ότι παίρνεις το μωράκι σου και πήγα και εγώ με το μωράκι μου. Είναι κι αυτές μία μορφή σχέσης το 2024. Δεν γίνεται να εξαφανίζεσαι. Υπάρχει μεγάλη υπερβολή» σχολίασε η Ιωάννα Τούνη.