Εγκλωβίστηκε σε κάδο σκουπιδιών και βρέθηκε μέσα στο απορριμματοφόρο να παλεύει για τη ζωή της (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Εγκλωβίστηκε σε κάδο σκουπιδιών και βρέθηκε μέσα στο απορριμματοφόρο να παλεύει για τη ζωή της (vid)
Από θαύμα γλίτωσε μια γυναίκα που βρέθηκε χωρίς να το καταλάβει μέσα στο απορριμματοφόρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο νοσοκομείο του Μάντσεστερ με σοβαρά τραύματα βρέθηκε μια γυναίκα, η οποία είχε ένα απίστευτο ατύχημα. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν εγκλωβισμένη σε κάδο σκουπιδιών, όταν οι υπάλληλοι καθαριότητας χωρίς να το έχουν πάρει χαμπάρι, την άδειασαν στο απορριμματοφόρο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Μάντσεστερ θεωρεί ότι η γυναίκα βρισκόταν μέσα στον κάδο εγκλωβισμένη. Το απορριμματοφόρο που έκανε το καθημερινό δρομολόγιο πήρε τον κάδο και τον άδειασε. Μόνο όσοι ήταν κοντά μπορούσαν να ακούσουν τις κραυγές της.

Υπέστη σοβαρά τραύματα και έγινε αντιληπτή όταν ένας από τους υπαλλήλους καθαριότητας την είδαν από την κάμερα που βρισκόταν στο πίσω μέρος του οχήματος. Η γυναίκα βρίσκεται εκτός κινδύνου, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει πώς βρέθηκε παγιδευμένη μέσα στον κάδο σκουπιδιών.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές όταν σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της και θα είναι σε θέση να μιλήσει.

 

Πάντως, συχνά άνθρωποι παγιδεύονται σε κάδους σκουπιδιών μετά από νυχτερινές εξόδους και κατανάλωση αρκετής ποσότητας αλκοόλ.