Η Iggy Azalea αποθεώνει την Ελλάδα: Αυτό είναι το αγαπημένο της ελληνικό φαγητό

Γιάννης Μπαϊρακτάρης
Η Iggy Azalea αποθεώνει την Ελλάδα: Αυτό είναι το αγαπημένο της ελληνικό φαγητό
Η Iggy Azalea τραγούδησε στα φετινά AVN Awards στο Λας Βέγκας, ωστόσο πριν ανέβει στη σκηνή μίλησε για την Ελλάδα στην κάμερα του Gazzetta.gr.

Τα φετινά AVN Awards που διοργανώθηκαν το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στο Resorts World Theatre ήταν γεμάτα λάμψη. Διάσημοι stars από όλο τον κόσμο έδωσαν το παρών, ενώ η Ελλάδα είχε τη δική της εκπροσώπηση στα Όσκαρ του Ερωτικού Κινηματογράφου, με τη SugarbabesTv να έχει συνολικά πέντε υποψηφιότητες, αλλά να μην τα καταφέρνει τελικά να κατακτήσει κάποιο βραβείο.

Εκεί βρεθήκαμε κι εμείς, όπου ανάμεσα στα highlights της βραδιάς, είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε για λίγο με τη γνωστή τραγουδίστρια Iggy Azalea. Η Αυστραλή ράπερ πριν ανέβει στη σκηνή των AVN Αwards για το σόου της, σταμάτησε μπροστά στην κάμερα του Gazzetta.gr και αποθέωσε την Ελλάδα, τις παραλίες και το ελληνικό φαγητό. Όσο για το αγαπημένο της πιάτο; Δεν έκρυψε πως είναι η «σπανακόπιτα».

@g_baira Όταν η @Iggy Azalea έρχεται μπροστά σου και σου μιλάει για #spanakopita ! Όλα όσα είπε η διάσημη τραγουδίστρια στην κάμερα του @gazzetta.gr στο κόκκινο χαλί των #AVNawards στο Λας Βέγκας! #iggyazalea #greece #tiktokgreece #fy #foryou #foryourpage #lasvegas #avn2024 #fyp #redcarpet #interview ♬ πρωτότυπος ήχος - gbaira

«Γεια σε όλους στην Ελλάδα, σας αγαπώ και θα ήθελα πολύ να έρθω να σας δω, γι' αυτό σας παρακαλώ προσκαλέσετε με σύντομα!», σχολίασε η Azalea και συνέχισε λέγοντας πως «το πρώτο πράγμα που ξέρω για την Ελλάδα είναι ότι έχετε μια από τις τρεις καλύτερες κουζίνες στον κόσμο. Είναι φανταστική. Λατρεύω όλες τις παραλίες που βλέπω, με τα πεντακάθαρα νερά και θα ήθελα να τις εξερευνήσω.

Επίσης μου αρέσει που έχετε τόση ιστορία και τέτοιο πολιτισμό, κάτι που θα ήθελα να εξερευνήσω. Κατά κάποιο τρόπο εσείς τα δημιουργήσατε όλα αυτά και τα έχετε επηρεάσει, γι’ αυτό και ήθελα πολύ να τα δω από κοντά. Η Αυστραλία, από όπου κατάγομαι, είναι μια σχετικά καινούργια χώρα και δεν έχουμε κάτι τέτοιο να ανακαλύψουμε. Γι’ αυτό θέλω να έρθω τόσο πολύ σε εσάς να τα δω», είπε η 33χρονη τραγουδίστρια. Kαι ρωτάμε: Mήπως, λέμε μήπως, είναι μια καλή στιγμή να καλεστεί στη χώρα μας στα πλαίσια κάποιου Φεστιβάλ;

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2023 ήταν μια ιδιαίτερα πετυχημένη χρονιά για την Iggy Azalea. Κι αυτό γιατί κατάφερε να γίνει η celebrity με τα μεγαλύτερα έσοδα στο OnlyFans, ξεπερνώντας την Cardi B, τον Tyga, τον Chris Brown και πολλούς άλλους τραγουδιστές που έχουν αποφασίσει να μπουν στον κόσμο της συγκεκριμένης πλατφόρμας.

Πόσα χρήματα κατάφερε να συγκεντρώσει η Iggy Azalea την περασμένη χρονιά; Κρατηθείτε, γιατί το ποσό έχει ξεπεράσει τα 48 εκατομμύρια δολάρια!