Θεριακλής Βρετανός κάτεστρεψε τον μήνα του μέλιτος στη Σαντορίνη: Μέθυσε και προκάλεσε χαμό στο αεροπλάνο

Επιμέλεια: Newsroom
Θεριακλής Βρετανός κάτεστρεψε τον μήνα του μέλιτος στη Σαντορίνη: Μέθυσε και προκάλεσε χαμό στο αεροπλάνο
Ένας Βρετανός προκάλεσε χαμό σε μια πτήση, αφού μέθυσε και δεν σταμάτησε να καπνίζει, με αποτέλεσμα να καταστρέψει τον μήνα του μέλιτος με τη γυναίκα του στη Σαντορίνη.

Ένας απερίσκεπτος σύζυγος κατέστρεψε τον μήνα του μέλιτος με τη γυναίκα του στη Σαντορίνη, αφού μεθυσμένος αρνήθηκε να σταματήσει να ατμίζει στο αεροπλάνο και προκάλεσε αναστάτωση στην πτήση.

Ο Christopher Thomson επρόκειτο να πάει με τη νέα του σύζυγο Jenna για ένα ρομαντικό ταξίδι του μέλιτος στη Σαντορίνη τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, ο 43χρονος εκδιώχθηκε από την πτήση στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ πριν από την απογείωση και συνελήφθη από τους αστυνομικούς αφού αγνόησε επανειλημμένα τις εντολές του πληρώματος να σταματήσει να ατμίζει στο αεροσκάφος.

Συγκεκριμένα, ο Thomson σηκώθηκε εκτός εαυτού από τη θέση του και όντας μεθυσμένος είπε στον πιλότο να «κάνει πίσω». Στην συνέχεια άρχισε να λέει ασυναρτησίες, με αποτέλεσμα να μπει η ασφάλεια στο αεροσκάφος και να τον συνοδεύσουν εκτός αυτού.

Ο άντρας οδηγήθηκε σε δίκη που διεξήχθη στο Δικαστήριο του Μάντσεστερ, καθώς δεν ενόχλησε απλά προσωπικό και επιβάτες, αλλά καθυστέρησε την πτήση τόσο ώστε χρειάστηκε να ακυρωθεί.

Ενώπιον της έδρας, ο Thomson ομολόγησε την ενοχή του για ενόχληση υπό την επήρεια μέθης και καταδικάστηκε σε 10 εβδομάδες κράτηση, με αναστολή για 12 μήνες.