«Ό,τι χειρότερο έχω δει»: Τρομοκρατημένοι οι χρήστες του διαδικτύου με το μέγεθος των αραχνών στο Μπαλί (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Ό,τι χειρότερο έχω δει»: Τρομοκρατημένοι οι χρήστες του διαδικτύου με το μέγεθος των αραχνών στο Μπαλί (vid)
Viral έχει γίνει το βίντεο μιας influencer μέσα από το οποίο ανέδειξε το τρομακτικό μέγεθος των αραχνών στο Μπαλί.

Η πρόσφατη συνάντηση μιας influencer με έναν «τοίχο αράχνης» στο Μπαλί έχει προκαλέσει ανατριχίλα στους χρήστες του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο. Η Γκρέις Κέλι, μια 33χρονη ταξιδιώτισσα, κατέγραψε σε βίντεο αυτό το απόκοσμο θέαμα, το οποίο περιέγραψε ως «το χειρότερο πράγμα που έχω δει ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή μου». Το βίντεο, που παρουσιάζει εκατοντάδες αράχνες σε έναν πυκνό ιστό, έχει γίνει έκτοτε viral, αναστατώνοντας τους θεατές με τις στοιχειωμένες εικόνες του.

Η ανατριχιαστική σκηνή ανακαλύφθηκε ενώ η Κέλι ταξίδευε μεταξύ Ubud και Mount Batur, κοντά στα σύνορα του Kintamani στο Μπαλί. Ήταν σε μια απομακρυσμένη άκρη του δρόμου που αντίκρισε για πρώτη φορά τόσες πολλές αράχνες, περνώντας την αρχικά για αποκριάτικη διακόσμηση.

@graces__adventures welcome to h$ll on earth 🙃🕷️ (dont actually let this put you off Bali i think this is some kind of natural phenomenon and not very common - and was not in a popular location) ❗️ This video is being represented by LADbible Group. For any usage/licensing requests, please email [email protected] #baliviral #balilife #explorebali #arachnophobia #spiders #spiderverse #indonesiatiktok #visitbali ♬ original sound - Grace - Hiking & Travel

Παρά το φόβο της για τις αράχνες, η Κέλι ένιωσε την ανάγκη να απαθανατίσει τη στιγμή. «Φοβάμαι τις αράχνες, αλλά νομίζω ότι το δέος με κυρίευσε και ήξερα ότι ήθελα να το απαθανατίσω, καθώς ήταν τόσο εξωπραγματικό», εξήγησε. Η ακινησία των αραχνών, που έμοιαζαν παγωμένες στον εκτεταμένο ιστό τους, της έδωσε αρκετό θάρρος για να κινηματογραφήσει τη σκηνή χωρίς να πλησιάσει πολύ.

Το εύρος αυτού του «τοίχους αράχνης» δεν περιοριζόταν μόνο σε μια μικρή περιοχή. Η Κέλι περιέγραψε ότι οι ιστοί εκτείνονταν περίπου 20 μέτρα κατά μήκος της άκρης του δρόμου, τυλίγοντας εγκαταλελειμμένα κτίρια, δέντρα, ακόμη και γραμμές ηλεκτροδότησης στη μεταξένια έκτασή τους.

Αυτό το ασυνήθιστο και εκνευριστικό φαινόμενο προκάλεσε το ενδιαφέρον και τον τρόμο των θεατών στο διαδίκτυο. Ενώ δεν είναι ασυνήθιστο για ορισμένα είδη αράχνης να δημιουργούν κοινόχρηστους ιστούς, το τεράστιο μέγεθος και η πυκνότητα αυτού του «τοίχου αράχνης» στο Μπαλί είναι αυτό που το έκανε ιδιαίτερα εντυπωσιακό και τρομακτικό για πολλούς.